Se apropie olimpiada de chimie

496
Olimpiada de chimie, etapa locală, pentru clasa a VIII-a, va avea loc în data de 10 februarie, în intervalul orar 9.30 - 11.30, la Școala cu clasele I - VIII "Ciprian Porumbescu" Constanța, iar în afara Constanței, la școlile desemnate drept centre de concurs de către coordonatorii cercurilor metodice. Programa care trebuie pregătită pentru clasa a VII-a este manualul integral, iar pentru clasa a VIII-a: a) calcule chimice; b) nemetale; c) metale. Înscrierea elevilor, care vor participa la etapa locală -  pentru municipiul Constanța, se va face pe forumul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, iar în restul județului, înscrierea se va face la coordonatorii de cerc.

Coordonatorii cercurilor metodice sunt rugați să comunice inspectorului de specialitate, prof. Aurelia Cezar, până în data de 1 februarie, dacă există elevi participanți la etapa locală, unde au stabilit locația de desfășurare a olimpiadei pentru zona de care răspund, care sunt profesorii care și-au declarat disponi-bilitatea de a participa la activitățile specifice derulării Olimpiadei de Chimie (atât pentru etapa locală, cât și pentru cea județeană).

Selecția elevilor de liceu, care vor participa la etapa județeană a Olimpiadei de Chimie, se va realiza la nivelul unităților de învățământ. Lista acestora va fi transmisă ISJ Constanța până în data de 29 februarie. Etapa județeană a Olimpiadei de Chimie se va desfășura la Colegiul Național "Mihai Eminescu" din Constanța, în data de 10 martie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2695 secunde