Se întâlnesc cele mai sclipitoare minți constănțene în matematică

229
1
Se întâlnesc cele mai sclipitoare minți constănțene în matematică - mate-1426251049.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 14 martie, la Școala Gimnazială Nr. 24 "Ion Jalea" se va desfășura Olimpiada de Matematică și Concursul de matematică "Adolf Haimovici", etapa județeană la care vor participa 462 de elevi de nivel gimnazial și liceal.

Proba va începe la ora 10 și va dura două ore pentru clasele V-VI și patru ore pentru clasele VII-XII, respectiv pentru concursul "Adolf Haimovici", clasele IX-XII.

Rezultatele se vor afișa sâmbătă, la unitatea de învățământ unde s-au desfășurat competițiile și pe forumul ISJ Constanța. Eventualele contestații se vor depune luni, 16 martie, în intervalul orar 9-14 la unitatea de învățământ gazdă, iar rezultatele finale, marți, 17 martie.


Comentează știrea

iulia
13 martie 2015
oferta colaborare

Poti incepe de acum sa lucrezi pentru tine si sa nu mai depinzi de altii.Poti sa fii propriul tau stapan, lucrand comod de acasa 2-3 ore pe zi.Iti trebuie doar un calculator, conexiune la internet, rabdare, perseverenta si curajul de a incepe ceva cu totul nou. Pentru mai multe informatii trimiteti INFO la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6306 secunde