Se pregătește un nou festival

435
În perioada 5-6 noiembrie, Casa de cultură "I.D. Chirescu" din Cernavodă va găzdui cea de-a șasea ediție a Festivalului de muzică ușoară pentru copii și tineret "Steaua Dunării".
Până atunci, însă, vă anunțăm că luni, 17 octombrie, este ultima zi în care se mai pot înscrie concurenții direct la sediul Primăriei orașului Cernavodă sau pe adresa de email [email protected].
La concursul de interpretare "Steaua Dunării", pot participa copii și tineri interpreți cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani. Juriul festivalului va fi alcătuit din compozitori, interpreți de muzică ușoară, redactori muzicali, autorități locale.
Festivalul își propune să promoveze muzica ușoară de calitate și să descopere talente interpretative din rândul copiilor și tinerilor. La fiecare ediție, participanții veniți din întreaga țară au dovedit calități interpretative deosebite. Spre exemplu, Andreea Olariu, câștigătoarea Marelui Trofeu la Festivalul Mamaia din acest an, a fost câștigătoarea Trofeului "Steaua Dunării" în anul 2008.
Premiile și trofeul "Steaua Dunării" vor fi oferite de Primăria Cernavodă și vor consta în bani și plachete.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Social : Nivelul radioactivității  la Cernavodă
Vineri, 14 Octombrie 2011
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Miercuri, 12 Octombrie 2011
Stire din Social : Nivelul radioactivității la Cernavodă
Pagina a fost generata in 0.3947 secunde