Seară camerală, la Teatrul "Oleg Danovski"

84

Articole de la același autor

Miercuri, 12 iunie, de la ora 19, la Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", este programată o Seara camerală, în foaier, care le va avea protagoniste pe Carmen Tegzeșiu - violoncel și Adeline Penescu - violă.

În programul evenimentului, sunt incluse lucrări din repertoriul unor mari compozitori, precum Wolfgang Amadeus Mozart și Ludwig van Beethoven.

Violoncelista Carmen Tegzeșiu a absolvit Conservatorul "Ciprian Porumbescu" din București, numărân-du-se printre membrii fondatori ai orchestrei simfonice din Constanța. Din 2004, Carmen Tegzeșiu este șef par-tidă violoncel în cadrul orchestrei simfonice a Teatrului "Oleg Danovski".

Adeline Penescu a urmat cursurile Academiei de Muzică din Iași, la clasa profesorului Daniel Podlovsky. Artista, membră a orchestrei simfo-nice a teatrului constănțean, este laureată a numeroase concursuri naționale de interpretare muzicală, secția violă. De-a lungul timpului, violista a susținut numeroase reci-taluri și turnee în aproape toate țările europene, dar și în Statele Unite ale Americii, America de Sud, Coreea de Sud. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5873 secunde