Ședințe gratuite de pregătire la matematică pentru bacalaureat și admiterea la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”

594
Ședințe gratuite de pregătire la matematică pentru bacalaureat și admiterea la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” - sedinteonlineacademie-1609846222.jpg

Articole de la același autor

Elevii din clasa a XII-a pot participa, începând din 16 ianuarie, la ședințe gratuite de pregătire la matematică pentru bacalaureat și concursul de admitere în anul universitar 2021 – 2022, la cele două facultăți ale Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, respectiv Facultatea de Inginerie Marină și Facultatea de Navigație și Management Naval.


Din cauza contextului epidemiologic, profesorii Academiei Navale vor susține ședințele de pregătire în sistem online, sâmbăta, conform orarului, începând cu ora 9.30. Desfășurarea ședințelor de pregătire în premieră în mediul online permite ca numărul beneficiarilor direcți să crească, de data aceasta având acces la pregătire suplimentară la matematică orice tânăr de clasa a XII-a, din orice colț de țară.


Toți cei interesați se pot înscrie online completând formularul care se găsește pe pagina oficială de internet a Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” (www.anmb.ro), la secțiunea Admitere. De asemenea, la aceeași adresă de web pot fi consultate planul de pregătire, respectiv orarul ședințelor planificate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3059 secunde