Semnal editorial: "Noaptea dintre iad și rai"

458
Semnal editorial:

Articole recomandate

La Forte Life din Constanța, a avut loc, ieri, lansarea cărții "Noaptea dintre iad și rai", semnată de scriitorul Paul Avram, apărută la Editura Lifeshift.

Povestea lui Mihai este povestea fiecăruia dintre noi cei care, cu sau fără voia noastră, trecem la un moment dat din viață printr-o criză existențială profundă. Momentele de confuzie, stările de angoasă și lipsa de claritate sunt câteva dintre semnalele care ar trebui să ne pună pe gânduri și să ne determine să găsim o soluție. Aceasta este și istoria eroului nostru, care, trecând printr-o astfel de etapă, caută puncte de reper, încercând să scape de povara trecutului care îl macină zi de zi. Se află într-o stare de depresie avansată, când îl întâlnește pe Eugen. Din acest moment, Mihai intră într-un proces de învățare accelerată, descoperind, pas cu pas, fazele pe care trebuie să le parcurgă pentru a lăsa trecutul în urmă și pentru a găsi puterea de a-și relua viața de la zero.

Dar iată cum descrie tehnoredactorul Felicia Drăgușin această lectură: "Dacă citești cartea lui Paul Avram cu o dorință sinceră de cunoaștere, cu o deschidere spirituală autentică, este posibil ca la sfârșitul lecturii, când ai dat și ultima pagină, să fii o persoană transformată. Cartea îndeamnă, prin dialogul ușor de înțeles, dar profund, la o reflecție transformatoare asupra propriei persoane. Noi toți ne putem recunoaște în personajul «Mihai» cu frământările lui existențiale sau, în anumite împrejurări, am putea fi un «Eugen» înțelept care să contribuie la construirea unei lumi mai bune, prin manifestarea înțelegerii și a compasiunii".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : "Pentru tine, Dascăle!"
Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Daruri pentru persoanele cu dizabilități
Pagina a fost generata in 1.2428 secunde