Transport agabaritic pe străzile din Constanța

200
Transport agabaritic pe străzile din Constanța - transportagabaritic-1417629594.jpg

Articole de la același autor

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România  (CNADNR) SA a eliberat o autorizație specială pentru două transporturi agabaritice care vor avea loc până pe data de 12 decembrie.

Transportul se va desfășura pe ruta: DN 39: Constanța + Intersecție DN 39 - Autostrada A4; Autostrada A4: Intersecție DN 39 - Autostrada A4 + Intersecție Autostrada A4 - DN 3; DN3: Intersecție Autostrada A4 - DN 3 + Murfatlar; DN 22C: Murfatlar + Medgidia; DN 2A: Intersecție DN 2A - DJ 224 și urmează a ajunge la CET Govora. Transportul se va desfășura etapizat, cu întreruperea temporară și locală a circulației rutiere.

Convoiul va fi însoțit, conform prevederilor Autorizației Speciale de Transport (AST), de două vehicule autorizate și de un echipaj al Poliției Rutiere. Având în vedere faptul că acest transport va ocupa întreaga parte carosabilă, participanții la trafic sunt rugați să respecte indicațiile reprezentanților Poliției Rutiere astfel încât să nu se producă blocaje în trafic și, în măsura în care este posibil, să evite utilizarea rutei pe care se va deplasa convoiul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2185 secunde