Sesiunea de comunicări ştiinţifice „Noi şi economia” a acordat premii pentru liceeni

310
Sesiunea de comunicări ştiinţifice „Noi şi economia” a acordat premii pentru liceeni - ovidius-1615899263.jpg

Articole de la același autor

Facultatea de Știinţe Economice (FSE) din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa (UOC) a organizat, recent, cea de-a IX-a ediţie a Sesiunii de comunicări științifice pentru elevi - „Noi și Economia”. Potrivit lect. univ. dr. Gabriela Gheorghiu, prodecan al FSE, actuala ediție a sesiunii de comunicări științifice a fost organizată pe două secțiuni, sub forma unui concurs de eseuri, respectiv de planuri de afaceri, comisiile de jurizare fiind alcătuite din câte trei cadre didactice titulare de la FSE și un reprezentant al sponsorilor concursului. 


Conform regulamentului, cele mai documentate eseuri și cele mai viabile planuri de afaceri au fost recompensate cu reduceri la taxa de școlarizare aferentă primului an de studii universitare de licență pentru viitorii studenți ai Facultății de Științe Economice.


Astfel, în urma jurizării, au fost recompensaţi cu premii următorii elevi: Diana Maria Gavrilă, Denisa Maria Ene, Miruna Bobeş, Andrei Iulian Manea, Melisa Lupescu, Angelica Miriyam Penu, Miruna Teodora Eftimie, Gabriela Bianca Borşaru, Andreea Georgiana Ivanciu, Nicolas Hagi, Andreea Roxana Capbun, Marian Valentin Duduman. 
 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7876 secunde