Elevii Liceului Teoretic "Ovidius", din nou premianți la olimpiadele școlare naționale

6902
1
Elevii Liceului Teoretic

Articole de la același autor

În perioada 18-28 aprilie s-au desfășurat etapele naționale ale olimpiadelor școlare la astronomie, biologie, fizică, chimie, geografie, istorie, limbi moderne și discipline socio umane. Și anul acesta elevii de elită au reprezentat Liceul Teoretic "Ovidius" și au obținut rezultate meritorii, astfel: 


Medalie de argint la astronomie: Popa Andrei Cătălin, clasa a XI-a, prof. Cristina Anghel

Medalie de bronz la fizică: Nicolae Constantin Daniel, clasa a IX-a, prof. Sorina Leu, Mihail Andrei Alexandru, clasa a X-a, prof. Mariana Bahrim și diplomă de onoare Jitea Gabriel Octavian, clasa a IX-a , prof. Marian Sârbu.

Mențiune și calificare la lot lărgit la biologie: Moroșanu Cătălin, clasa a X-a, prof. Mirela Gheorghe și Nastor Iuliana Oana, clasa a XII-a, prof. Camelia Ignat.

Mențiune specială la Chimie: Pănescu Antonia, clasa a VIII-a și Soporan Mihail, clasa a IX-a, prof. Florica Mertic.

Premiul III la limba franceză: Diamandescu Teodora, clasa a X-a, prof. Lavinia Gheorghiu

Mențiune la istorie: Pînzariu Gabriel Petre, clasa a XI-a, prof. Anișoara Paris.

Mențiune la geografie: Nedelcu Ioana Teodora, clasa a XI-a prof. Paula Nicoară.

Premiu special la limba spaniolă: Popa Cristina Ioana, clasa a IX-a."Participarea la a 53-a ediție a Olimpiadei Naționale de Fizică, care a avut loc la Târgu Jiu și obținerea medaliei de bronz m-au încurajat să continui să mă pregătesc și să particip cu mai multă curiozitate la ediția următoare", a declarant Andrei Alexandru Mihail, clasa a X-a.

"Sub îndrumarea doamnei profesor Mirela Gheorghe m-am pregătit pentru faza naționala a Olimpiadei de Biologie, desfășurat la Baia Mare, unde am obținut mențiune și calificarea la lotul lărgit. Urmează să particip la cursuri organizate de profesorii Facultății de Biologie din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj. Sper ca această experiența să-mi deschidă noi orizonturi și să mă ajute în conturarea unor noi realizări remarcabile", Cătălina Moroșanu, clasa a X-a.

Ne mândrim cu rezultatele remarcabile, îi felicităm pe elevi și pe profesori și le dorim succes.Comentează știrea

CAMELIA ROMAN
6 mai 2017
GRASA DE FICA_MEA

SUNT MANDRA DE VOI, PACAT CA FICA MEA E PREA GRASA SI E LA TRAIAN SI SUGE CARICIU, BTW EU SUNT O ONANISTA IDIOATA.

Pagina a fost generata in 0.8026 secunde