Slujbe la bisericile cu hramul Maicii Domnului

191
Slujbe la bisericile cu hramul Maicii Domnului - 15augadormireamaiciidomnului-1376326030.jpg

Articole de la același autor

Adormirea Maicii este cea mai importantă sărbătoare închinată Maicii Domnului, care datează din secolul V și în care rememorăm evenimentele legate de moartea și înălțarea cu trupul la cer a Maicii Domnului. În icoana praznicului, lângă sicriul cu trupul Fecioarei Maria apare Hristos, purtând sufletul Maicii Sale, ca pe un bebeluș, gestul suprem de reciprocitate a iubirii. 

Miercuri, 14 august, în ajunul sărbătorii Adormirea Maicii Domnului, începând cu ora 14.45, Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va săvârși Taina Sfântului Maslu la biserica "Adormirea Maicii Domnului" din Cumpăna, pentru ca, de la ora 17, să oficieze slujba Vecerniei la biserica "Adormirea Maicii Domnului - II" din Constanța (zona Dacia). De la ora 19.30, slujba Prohodului la mănăstirea "Sfântul Nicolae și Sfântul Ierarh Bretanion" din localitatea 23 August, județul Constanța. 

Joi, 15 august, la ora 6.45, Arhiepiscopul Tomisului va săvârși Sfânta Liturghie la biserica "Adormirea Maicii Domnului - I" din Constanța (în spatele magazinului Tomis), pentru ca, de la ora 10, Ierarhul Tomisului să fie prezent la manifestările dedicate Zilei Marinei. 

La ora 11, Înaltpreasfințitul Teodosie va oficia Taina Sfântului Botez la parohia "Adormirea Maicii Domnului" din localitatea Cumpăna pentru patru copii aflați în asistență maternală. 

Vineri, 16 august, de la ora 8.30, Ierarhul Tomisului va săvârși Sfânta Liturghie la biserica "Sfinții Martiri Brâncoveni" din Campusul social "Henri Coandă" din Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8561 secunde