Special pentru bugetari: doi pe un bilet la spectacolul "Crimă la Howard Johnson"

452
Directorul Casei de Cultură Constanța, Gheorghe Ungureanu, vine în întâmpinarea constănțenilor afectați de reducerile salariale și de economia în cădere liberă, propunându-le ceva tonic și imposibil de refuzat: o promoție!
Astfel, cei care doresc să urmărească spectacolul "Crimă la Howard Johnson", care va avea loc pe 11 octombrie, au ocazia să intre câte doi pe un singur bilet, al cărui preț este 50 lei. Cap de afiș al spectacolului este inegalabilul Mihai Bendeac, care a mai jucat pentru publicul constănțean, tot la Casa de Cultură. Regia spectacolului este semnată de Emanuel Pârvu.
Constănțenii vor putea urmări, de asemenea, pe 18 octombrie, spectacolul "Cafeneaua", care se joacă pentru ultima dată la Constanța. Regia este semnată de Horațiu Mălăele, pe care îl vom putea admira evo-luând alături de Emilia Popescu și Dana Dogaru.
Prețurile biletelor sunt de 50 și 60 lei.
Totodată, directorul Casei de Cultură îi anunță fanii lui Ștefan Bănică Jr. că a suplimentat cu încă 50 de locuri concertul "Super love" din 23 octombrie, astfel că aceștia mai au încă posibilitatea de a-și cumpăra bilete, prețurile acestora fiind de 50 și 60 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4775 secunde