Spectacol grandios în stațiunea Mamaia

608
2
Spectacol grandios în stațiunea Mamaia - spectacolgrandios-1409330973.jpg

Articole de la același autor

Stațiunea Mamaia se pregătește din nou de carnaval, de data aceasta pentru ediția specială care va încheia seria de evenimente spectaculoase din cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014. Sâmbătă, 30 august, începând cu ora 20.30, pe scena FashionTV din Piața Cazino, turiștii sunt invitați la un spectacol de final de sezon estival pe care organizatorii îl vor grandios. Va fi o invitație în Egiptul Antic, în timpurile dinastiei faraonului Ramses al II-lea, care îi va fermeca pe specta-tori prin grandoare și surprizele neobișnuite. Primarul Constanței, Radu Mazăre, îl va interpreta pe marele faraon Ramses, în timp ce Cabral, vedeta Trustului Pro, va intra în rolul marelui preot. Proiectul Fashion Summer Festival Ma-maia este realizat de FashionTV România în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța și susținut de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării.




Comentează știrea

admirator
31 august 2014
Grandios?

butaforia asta de 2 lei? sunteti dusi cu pluta... Grandioassa e defilarea scolilor de samba de la Rio. Asta... un kitsh ordinar si ieftin! Grandios vi se pare voua... parvenitilor si mazaristilor fanatici.

DODO
31 august 2014
rusine

Cit mai suportam nebunia si mizeriile lui Mazare pe banii nostrii? Circul asta a costat peste 50 000 E! bani de la primarie! Cite probleme se puteau rezolva cu ei.Pina acum se plingeau ca nu au bani .NU vreau sa mi se risipeasca banii cu care platesc cu greu atitea impozite.Daca vor reclama Mamaii sa plateasca cei cu afaceri in statiune ca ei cistiga!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4884 secunde