Spectacole atractive pentru publicul larg la Teatrul de Stat Constanța

211
Spectacole atractive pentru publicul larg la Teatrul de Stat Constanța - spectacole-1569180311.jpg

Articole de la același autor

Teatrul de Stat Constanța ne bucură și în această săptămână cu spectacole animate menite să ne aducă nu doar zâmbetul pe buze, dar și o seară memorabilă. Astfel, avem plăcerea de a urmări vineri, 27 septembrie, începând cu ora 19.00, spectacolul "Cea mai frumoasă soție", o comedie de situație din lumea burgheziei pariziene, în care intriga se țese în jurul unei preafrumoase femei, curtate de toți bărbații din jurul ei. Regia, scenografia și muzica aparțin lui Mihai Constantin Ranin, iar pe scenă vor urca Florina Stănculeț/ Georgiana Rusu, Liviu Manolache, Nicodim Ungureanu, Andrei Cantaragiu, Remus Archip, Andu Axente, Luiza Martinescu, Adrian Dumitrescu, Alexandru Iacov, Laura Craciun, Diana Vieriu, Cosmin Mihale și Gelu Ciobanu.


Totodată, sâmbătă, 28 septembrie, la ora 19.00, va fi înscenată piesa "Gaițele", o comedie celebră, o comedie satirică, cu replici savuroase și multe situații comice. Regia spectacolului aparține lui Lucian Iancu, coregrafia lui Raimonda Potlog, iar scenografia Lăcrămioarei Dumitrașcu. Pe scenă îi vom admira pe Dana Dumitrescu, Maria Lupu, Cristina Oprean, Luiza Martinescu, Lana Moscaliuc, Andu Axente, Laura Iordan Adrian – Ana Maria Stefan, Remus Archip, Adrian Dumitrescu, Mirela Pană, Liliana Cazan, Gelu Ciobanu, Claudia Mihuț, și Gabriel Neață.


Încheiem săptămâna cu spectacolul "Testosteron", duminică, 29 septembrie, începând cu ora 19.00. Comedia – cult "Testosteron" a fost primită cu mult entuziasm, atât în Polonia, cât și în străinătate, fiind jucată pe scene din Marea Britanie, Turcia, Cehia, Bulgaria etc.


"Este un spectacol despre cât de devreme sau cât de târziu înțelegi care ți-e rostul pe lumea asta, iar unii nu apucă să înțeleagă până mor. Pentru mine este o tragicomedie în care șapte bărbați, care vin la o nuntă ce nu se mai întâmplă, au ocazia să se înjure, să se bată, se angajează într-un fel de skanderbeg testiculoidal, să arate care dintre ei este mai tare. Dar fiecare are, la rândul lui, câte o frustrare legată de femei. Cred că femeile sunt dușmanul lor principal, dar, de fapt, nu e unul care să nu le iubească până la Dumnezeu și înapoi…", specifică regizorul Traian Șoimu.


Pe scenă vor urca Marian Adochiței, Bogdan Caragea, Remus Archip, Andrei Cantaragiu, Andu Axente, Alexandru Medveghi, Adrian Dumitrescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3299 secunde