Spectacole online pentru copii

300
Spectacole online pentru copii - spectacolesursateatruldecopiicon-1605101633.jpg

Articole de la același autor

Cu prilejul Zilei Dobrogei, aniversată în data de 14 noiembrie, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” vă invită să urmăriți în spațiul virtual/online diferite activități artistice, culturale și educative dedicate acestui moment crucial în istoria Dobrogei, ziua în care teritoriul dintre Dunăre şi mare a revenit la țara mamă, în urma Războiului de Independență din 1877-1878. Astfel, în perioada 14-23 noiembrie 2020, în parteneriat cu Prefectura Constanța, Consiliul Județean Constanța, Primăria municipiului Constanța şi în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Universitatea „Ovidius” Constanța, vor fi prezentate poveşti tradiţionale româneşti, scrise de Ion Creangă. 


Astfel,  sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 11.00,  va avea loc spectacolul dedicat micuților începând cu vârsta de trei ani „Capra cu trei iezi”, în regia lui Gabriel Apostol, scenariul: Cristian Pepino şi scenografia, Daniela Drăgulescu, pe muzica compozitorului Dan Bălan.


Duminică,  de la ora 11.00, cei mici sunt invitaţi la  spectacolul „Fata babei şi a moşneagului”, regia și scenariul fiind semnate de Daniel Stanciu, scenografia de Delia Cornelia Ioaniu, iar muzica de Dan Bălan.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7273 secunde