Spectacole pentru cei mari și cei mici

128
Spectacole pentru cei mari și cei mici - spectacolepentrumari-1401463650.jpg

Articole de la același autor

În acest week-end, Teatrul de Stat își ia revanșa cu două comedii de succes din repertoriul său.

Sâmbătă, 31 mai, de la ora 19, "Gâlcevile din Chioggia", comedie de Carlo Goldoni, îi va avea în distribuție pe Andu Axente, Laura Iordan, Turchian Nasurla / Ana-Maria Ștefan, Andrei Cantaragiu, Marian Adochiței, Adrian Dumitrescu, Luiza Martinescu Toma, Georgiana Mazilescu / Ana Negoescu, Florina Stănculeț, Florentin Roman, Cosmin Mihale, Remus Archip, Mirela Pană / Cristina Oprean.

Duminică, 1 iunie, de la ora 19, spectacolul regizat de Liviu Manolache - "Desculț în parc", de Neil Simon, va încânta publicul prin jocul scenic al actorilor Florina Stănculeț, Tani Ștefu, Nina Udrescu, Liviu Manolache, Gelu Ciobanu.

Prețul unui bilet este de 25 lei.

v v v

De Ziua Internațională a Copilului, duminică, 1 iunie, de la ora 11, Teatrul pentru copii și tineret "Căluțul de mare" a programat spectacolul interactiv "Anotimpuri cu povești", realizat de Aneta Forna Christu.

Prețul unui bilet este de 10 lei.

v v v

Tot cu același prilej, Casa de Cultură din Constanța o va aduce pe scenă pe concurenta de la show-ul televizat "Românii au talent" - Crina Zvobodă, artist ventriloc. "Aventuri cu Romeo alună și bunicuța Julieta" este un spectacol de ventrilocie, comic, interactiv și educativ, cu implicarea directă a publicului și se adresează copiilor între 3 și 11 ani.

Primul spectacol va începe la ora 14, iar dacă vor fi cerințe, va mai exista un spectacol și de la ora 18.

Prețul unui bilet este de 12 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6029 secunde