Spectacole pentru cei mari și mici

177
Spectacole pentru cei mari și mici - spectacolepentrumarisimici-1486138824.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 4 februarie, de la ora 18.30, la teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" este programată opera "Don Giovanni", de W. A. Mozart. Soliști vor fi Marius Eftimie, Akiko Hayakawa - Japonia, Orest Pâslariu - Bucuresti, Stela Sîrbu, Doru Iftene, Laura Eftimie, Laurențiu Severin, Constantin Acsinte. Dirijor: Koichi Inoue - Japonia.


Duminică, 5 februarie, de la ora 18.30, este rândul minunaților balerini constănțeni să ofere publicului baletul "Don Quijote", de L. Minkus. Soliști: Nozomi Miura, Shigeyuki Kondo - debut Bogdan Bârsănescu, Amalia Mîndruțiu, Keito Shimomura, Ștefan Răuț, Mihai Pâslaru și Cecilia Ursul.


"Spărgătorul de nuci"
Duminică, 5 februarie, în dublă reprezentație, de la ora 11, respectiv 12,30, la Teatrul pentru copii și tineret "Căluțul de mare" se joacă "Spărgătorul de nuci", cu Rovena Paraschivoi, Daniela Manolache, Daniel Minciună, Lică Gherghilescu și Tiberiu Roșu în distribuție.
În lumea poveștilor totul este posibil și fermecător, chiar și visele cele mai năstrușnice, iar "Spărgătorul de nuci" este un spectacol fascinant, cu marionete clasice, în care muzica și jocul de lumini creează o atmosferă de basm. 


Experiența personajelor principale este împărtășită în mod direct cu micii spectatori. Ei descoperă la sfârșitul piesei că visele sunt cel frumos dar al copilăriei, iar părinții sunt îndrumați, de către povestitor, să nu spulbere magia imaginației și a jocului copiilor.
Spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Februarie 2017
Stire din Cultură-Educație : Super show de hăhăială în Club Phoenix
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017
Stire din Cultură-Educație : Spectacol la Fundația Giovanni Bosco
Pagina a fost generata in 0.3128 secunde