Liga I la baschet masculin

BC Athletic încheie sezonul regulat în fața propriilor suporteri

187

Articole de la același autor

Duminică, 5 februarie, de la ora 15, BC Athletic Constanța va susține, la Sala Sporturilor, ultimul meci din sezonul regulat al Ligii I de baschet masculin, împotriva celor de la CS Dinamo ll București. 


Meciul va fi precedat de un eveniment caritabil. Fiecare fan al baschetului care va dori să asiste la meci va trebui să se prezinte la sală cu cel puțin un fruct, pe care îl va pune în coș. Acesta va fi "costul" biletului de intrare. Toate fructele strânse vor ajunge apoi la copiii din Centrul de plasament "Ovidiu" din Constanța, cei mai înfocați fani ai celor de la BC Athletic. 


"BC Athletic a susținut întotdeauna un stil de viață sănătos și, în același timp, vrem să facem o surpriză copiilor de la Centrul de plasament «Ovidiu», care vin deseori la sală și ne susțin. Vrem să le mulțumim așa cum știm noi mai bine", a declarat Andrei Talpeș, team managerul echipei constănțene. 


Și juniorii de la BC Athletic vor juca în acest week-end, mai exact sâmbătă, când se vor deplasa pe terenul celor de la Phoenix LPS Galați, în etapa a lll-a a Campionatului Național masculin U18. 


Clasament: 1. Cuza Sport Brăila (21 p), 2. Politehnica Iași (20 p), 3. Steaua CSM EximBank 2 (18 p), 4. Agronomia 4 Sports (16 p), 5. BC Athletic (15 p), 6. CS Phoenix 2 Galați (14 p), 7. CS Dinamo 2 (13 p). 


Baschet Club Athletic Constanța a semnat un contract de sponsorizare cu "Iridex Group Salubrizare", societate comercială cu domeniul de activitate în toată țara, aceasta devenind astfel sponsorul principal al tinerei formații. Contractul se întinde pe o durată de minimum trei ani, cu un scop clar, acela de a ajuta BC Athletic să promoveze în Liga Națională. 


Reprezentatul firmei private, Andrei Cîrlioru, a practicat baschetul cu ani în urmă și s-a declarat încântat de faptul că poate contribui la ascensiunea baschetbaliștilor constănțeni. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4586 secunde