Spectacole şi concerte la sfârşit de sezon estival. Încep "Serile de Teatru și Muzică la Pontul Euxin"

1676
Spectacole şi concerte la sfârşit de sezon estival. Încep

Articole de la același autor

Cea de-a V-a ediţie a „Serilor de Teatru și Muzică la Pontul Euxin” se apropie de start. La fel ca şi în anii trecuţi, evenimentul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Asociația culturală pentru tineret și copii „Art Theatre”, în parteneriat cu Universitatea „Ovidius” din Constanța, Facultatea de Arte.

În 2023, proiectul include programe artistice diverse, încurajând publicul tomitan, și nu numai, să participe, să se delecteze și să dobândească o experiență atât culturală, cât și emoțională și spirituală. Scopul evenimentului este acela de a bucura oamenii prin intermediul spectacolelor, de a le oferi o experiență unică și o atmosferă relaxantă, de a susține arta și cultura, dar și de a crea conexiuni între oameni prin intermediul acestui domeniu atât de pur, frumos și fascinant, arta.

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, ediţia actuală se desfășoară în perioada 19 august-3 septembrie, începând cu orele 21:00, în Parcul Tăbăcărie-zona Amfiteatru, Constanța, iar intrarea este liberă. În prima zi, pe 19 august, publicul va putea lua parte la spectacolul „Prima dată”. Acesta prezintă diverse experiențe într-un mod amuzant și emoționant deopotrivă, încurajând tinerii să comunice. În data de 20 august, sunteți așteptați la un spectacol emoționant de muzică și poezie din Constanța, intitulat „Din iubire pentru iubire”, urmând ca pe 24 august să asistaţi la un concert susținut de Marius Mihalache Band & Nico, intitulat „Lume, lume”. În data de 25 august, sunteţi aşteptaţi la spectacolul „Extrem”, iar în data de 26 august, veți avea ocazia să vă delectați la un concert de muzică pop, o seară relaxantă în care vă puteți bucura de frumusețea acestui gen de muzică, pe gustul tuturor, care transmite emoții profunde și trezește amintiri plăcute.

A doua zi, pe 27 august, sunteţi invitaţi la spectacolul „Yom Kippur”, o producție UNATC „I. L. Caragiale”, iar în data de 1 septembrie, Trupa „Ad Astra” din Constanța vă prezintă spectacolul „Fii cuminte, Cristofor”!, o comedie apetisantă, acțiunea petrecându-se în jurul lui Cristofor, un compozitor plin de sine care ajunge să regrete rătăcirile sale sentimentale. În data de 2 septembrie, puteţi viziona spectacolul „Funeralii fericite”, o comedie nebună care ne arată că oamenii vor găsi umor în cele mai neașteptate locuri și situații. În ultima zi, în data de 3 septembrie, aveţi posibilitatea de a urmări o comedie savuroasă despre dragoste, prietenie și dorința de a avea tot ce e mai bun pe lume fără nici un sacrificiu, intitulată „Despărţiţi din dragoste”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 August 2020
Stire din Cultură-Educație : Stand-up comedy în Parcul Tăbăcărie
Pagina a fost generata in 1.9418 secunde