Spectacolele săptămânii la Operă

317
Spectacolele săptămânii la Operă - spectacoleopera-1354471306.jpg
Stagiunea la Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" continuă cu o seară lirică - "Un tangou și o chitară" - ce va avea loc miercuri, 5 decembrie, de la ora 19:00, în foaierul teatrului. Vor delecta audiența mezzosoprana Gabriela Dobre, Constantin Botezatu la chitară și Daniel Sărăcescu la pian. 

Vineri, de la ora 19:00, în sala teatrului, pentru celebrarea nașterii a 220 de ani de la nașterea compozitorului Gioacchino Rossini, va avea loc un concert extraordinar sub bagheta dirijorului argentinian Ramiro Arista. 

Vor interpreta arii celebre din "Italianca în Alger", "Turcul în Italia", "Scara de mătase", "Cenușăreasa", Il signor Bruschino", "Semiramida" și "Coțofana hoață", Mădălina Sandu, Lucia Mihalache, Roxana Bageac, Constantin Acsinte și Marius Eftimie. 

Duminică, 9 decembrie, pe scena teatrului, va urca opera "Madama Butterfly", de G. Puccini, dirijor Gheorghe Stanciu. Vor interpreta Alla Cheptini și Virgil Profeanu, din București, și constănțenii Cătălin Toropoc, Lucia Mihalache, Doru Iftene, Ionela Duma, Marius Eftimie, Laurențiu Severin, Constantin Acsinte și Bogdan Sandu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : ROA pică vineri în Constanța
Pagina a fost generata in 0.5128 secunde