Spectacolul lui Fuego, reprogramat pentru data de 29 decembrie

208
1
Spectacolul lui Fuego, reprogramat pentru  data de 29 decembrie - concertamanat1-1513181217.jpg

Articole de la același autor

Concertul "Scrisoare de decembrie" al binecunoscutului solist Paul Surugiu (Fuego) s-a amânat pentru data de 29 decembrie, ora 19.30. Directorul Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, Gheorghe Ungureanu, ne-a declarat că artistul nu va mai concerta vineri, 15 decembrie, din cauza celor trei zile de doliu național ce vor începe, de astăzi, în România.

"Paul m-a sunat ieri să-mi spună că nu va mai cânta săptămâna aceasta, dar va reveni pe 29 decembrie. Constănțenii care au achiziționat bilete, trebuie să știe că acestea sunt valabile", a precizat acesta.

Așadar, artistul se va prezenta în fața publicului cu melodii de neuitat, cântece noi și spectaculoase, dar și cele mai frumoase și difuzate colinde din cei 20 de ani de carieră.

Potrivit organizatorilor, spectacolul "Scrisoare de decembrie" este o reverie, o reîntoarcere la valorile și simbolurile simple, în care toți credem, dar pe care, din cauza haosului și stresului cotidian în care trăim, le-am uitat. 

Comentează știrea

Gigi
14 decembrie 2017
Un cacatzel de craciun !

Papagalul asta canta piese ale unor autori si cantareti care nu mai sunt de parca ar fi ale lui . Omul chiar este nesimtit . Vrea sa cante cand este doliu national , canta o muzica de carciuma de pocaiti - vai steaua lui de panarama ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4326 secunde