Spectacolul "Vienna Classic Christmas", în decembrie, la Casa de Cultură

151
Spectacolul

Articole de la același autor

Cu toate că până în luna decembrie mai e destulă vreme, vestea bună vine dinspre Casa de Cultură din Constanța. Mai precis, vineri, 19 decembrie, de la ora 19.30, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța va sosi Strauss Festival Orchestra Vienna, pentru al șaselea an consecutiv în România, cu participarea extraordinară a sopranei Leontina Văduva și a tenorului Robert Nagy. Măiestria desăvârșită a artiștilor orchestrei, al cărei nume este sinonim, pe plan internațional, cu interpretarea autentică a muzicii vieneze, dar și interesul deosebit manifestat de public au făcut ca toate spectacolele susținute în România să fie, an de an, sold out. Strauss Festival Orchestra Vienna deține de 36 de ani supremația între ansamblurile vieneze de același gen. Fondată de legendarul dirijor Peter Guth, orchestra a primit de-a lungul timpului în rândurile ei cei mai de seamă muzicieni. 


Spectacolul "Vienna Classic Christmas" este un magnific concert de Crăciun care pregătește auditoriul pentru sărbătorile de iarnă într-o manieră autentic vieneză. Programul Orchestrei se desfășoară, ca și la Concertul de Anul Nou de la Viena, în jurul celebrelor valsuri și polci ale dinastiei Strauss și ale altor compozitori vienezi. 


Pe 1 ianuarie, ca în fiecare an, Orchestra va concerta de Anul Nou în Wiener Kon-zerthaus sub bagheta maestrului Willy Büchler, care va conduce orchestra și în turneul din România.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 04 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Concert Bosquito, la Harlequin
Marţi, 16 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Spectacol umanitar la Casa de cultură
Marţi, 09 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Evenimentele culturale  ale săptămânii
Miercuri, 03 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Concert Bosquito, la Harlequin
Pagina a fost generata in 0.6094 secunde