Sport și antren în Noaptea Albă 2008

449
Prima ediție a "Crosului Tineretului", organizat, ieri, de Direcția Județeană pentru Tineret Constanța, în cadrul activităților dedicate Zilei Naționale a Tineretului, a oferit, la sfârșit, în cadrul unei tombole, un premiu special, constând într-un sejur pentru o perioadă de șapte zile în Tunisia, cu toate facilitățile incluse.
De asemenea, în Bowlingul din Satul de vacanță, tinerii constănțeni au avut ocazia să joace bowling, biliards și d‘arts, fiind amenajate, timp de trei ore, trei piste de bowling, patru mese de biliards și două aparate pentru practicarea jocului de d‘arts.
Ziua special dedicată tineretului s-a încheiat aseară cu un concert în Piața Ovidiu. Unde, de altfel, a fost amenajat și un spațiu în care tineri grafferi au realizat o demonstrație de cultură urbană, pe ritmurile DJ-ilor constănțeni. Au urcat pe scenă trupe rock constănțene, dj constănțeni DJ Sino și DJ Yuffa (ALN STUDIO), ansambluri de tineri (folclor), trupa de revistă Record a Palatului Copiilor, iar printre formațiile invitate să încheie evenimentul s-au numărat: Contrasense, La Strada Dance, DJ Rynno și Sylvya, Marfar și Vița de vie.
În Cernavodă, cu sprijinul ADAPT Cernavodă, au fost organizate concerte, reprezentații de dans, turnee sportive și spectacole de teatru de revistă, realizate de membrii trupei FANTASIO.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8246 secunde