Stand-up comedy, la restaurant "Harlequin"

522
Stand-up comedy, la restaurant

Articole de la același autor

În aceste două zile de week-end, aveți posibilitatea de a merge, din nou, la restaurant "Harlequin", unde, deja miroase a sărbătoare, colaci copți, nuci aurite și mai ales ziceri din moși strămoși. Astfel, sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 11.00, sunteți așteptați la "Covrigi, colinde, clopoței", un spectacol cu păpuși, cu obiceiuri, colinde, capra, ursul, plugușorul etc. Prețul unui bilet este de 25 lei de persoană, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Apoi, duminică, 16 decembrie, începând cu ora 20.30, Cosmin Natanticu și Alex Mocanu sunt prezenți pentru dumneavoastră, pentru o porție consistentă de râs.

Cosmin Natanticu este unul dintre veteranii stand-up-ului românesc. El a activat, până acum, prin diverse grupuri de umor, stand-up comedy, dar și emisiuni televizate.

Alex Mocanu, în schimb, este câștigătorul locului II la "Stand up Fest" 2014 și face parte din noua generație de comedianți. Deși s-a apucat de stand-up în urmă cu doar cinci ani, el a urcat, rapid, pe scena mai multor cluburi din București și din țară, alături de veteranii genului precum Teo, Vio, Costel sau Micutzu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1377 secunde