Stand up comedy și voie bună, la Waves Beach Constanța

337
Stand up comedy  și voie bună,  la Waves Beach Constanța - standupcomedy-1563112435.jpg
 Sâmbătă, 20 iulie, începând cu orele 21.00, sunteți invitați pe Waves Beach Constanța pentru a primi doza de haz. George Țintăste, Cosmin Tobă și Paul Mirea vor sta la dispoziția publicului cu glume pipărate și oferind motive de a râde.

George Țintăste este un constănțean care cu glume scurte, povestiri și imitări de voci a participat la emisiunea iUmor, unde a impresionat juriul și publicul, ajungând în finală. Câteva din glumele sale scurte au avut mare succes, devenind virale.

Cosmin Tobă sau prezentatorul de știri pervers nu are prejudecăți. Glumele lui sunt simple, dar profunde, inspirate din realitate. Acest tip de abordare a fost pe placul juraților iUmor atât în audiții, cât și în finală, obținând cele 3 like-uri și apreciere juraților.

Paul Mirea este un comedian foarte ambițios, care a reușit în scurt timp să se facă remarcat prin ambiția și curajul de a dezvolta subiecte sensibile precum glume psihopate, umor macabru sau teme religioase. Semifinalist iUmor în sezonul 1 și 3, Mirea a reușit de fiecare dată să impresioneze juriul primind, cele 3 like-uri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2744 secunde