Steaua de la Mamaia s-a aruncat de la etajul șase

1627
Steaua de la Mamaia s-a aruncat de la etajul șase - malina-1323707957.jpg
Inevitabil, de moartea în condiții la fel de suspecte ca ale Mădălinei Manole se leagă și dispariția Mălinei Olinescu, ambele cântărețe vedete în urmă cu 15 ani ale scenei Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia.

În vârstă de 37 de ani, fiica cântăreței Doina Spătaru și a actorului Boris Olinescu s-a sinucis, ieri, aruncându-se de la etajul al șaselea al unui bloc din vecinătatea Gării de Nord.

După o căsnicie ce a durat șapte ani, cântăreața a divorțat, în 2007, de clăparul trupei Compact, Dan Stesco.

Mălina, pe scena de la malul mării

În anul 1996, Mălina participa pentru prima dată la Festivalul de muzică ușoară de la Mamaia, unde câștiga premiul al III-lea, la secțiunea Interpretare. În anul următor, la Festivalul de la Mamaia, a câștigat, alături de compozitorul Adrian Romcescu, premiul I la secțiunea Șlagăre, cu piesa "Mi-e dor de tine". Tot în 1997, Mălina Olinescu obținea premiul I la secțiunea Interpretare la Festivalul "Cerbul de Aur".

Tot alături de Adrian Romcescu a câștigat, în 1998, cu piesa "Eu cred", selecția națională Eurovision și a reprezentat România în ediția concursului muzical de la Birmingham (Marea Britanie).

În 1998, împreună cu colegul său Dan Despot, de la "Școala Vedetelor", a obținut premiul al III-lea la secțiunea Creație a Festivalului de la Mamaia.

Ulterior, Mălina Olinescu a lucrat și în televiziune, moderând, alături de Petre Magdin, emisiunea "Întâlnirea de la miezul nopții".

Printre albumele lansate de ea se numără "Ready for you" (1997), "Pot să zbor" (1999), colaborând și la seria de piese pentru copii "Cutiuța Muzicală".

O mare tragedie

Compozitorul constănțean Dumitru Lupu, foarte bun prieten cu Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu, a declarat pentru "Cuget Liber" că ieri de dimineață când a auzit la radio cumplita știre și-a adus aminte că și tatăl cântăreței, Boris Olinescu, a ales să moară în același mod. "Mălina era o fată serioasă, de viitor, dar introvertită. Consider că este o mare amărăciune pentru mama ei, care s-a chinuit singură să le crească pe amândouă, cu cheltuielile importante pe care le presupun turneele", afirmă Lupu. Sora Mălinei, Codruța, este redactor radio, și în opinia aceluiași compozitor este o fire diametral opusă.

Aflat ieri la București, Dumitru Lupu a afirmat că va merge la Doina Spătaru să-i prezinte condoleanțele sale sincere și ale soției sale Ileana Șipoteanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4187 secunde