Steaua lui Ștefan Iordache

212
Steaua lui Ștefan Iordache - iordache9-1333964923.jpg
În urmă cu puțin timp, pe Aleea Celebrităților din Piața Timpului, în prezența surorii lui Ștefan Iordache, Ileana, a avut loc inaugurarea stelei ce-i poartă numele, în anul în care actorul ar fi împlinit 71 de ani.

La inaugurare, Ileana Iordache a spus că simte în același timp bucurie și durere la dezvelirea stelei dedicate lui Ștefan Iordache, care ar fi fost fericit să fie prezent la un asemenea eveniment. "Simt bucurie și durere. Bucurie pentru că toată lumea își amintește cu drag de el și durere că nu mai este el aici să se bucure de această manifestare de simpatie care îi este oferită de public", a spus Ileana Iordache.

În deschiderea evenimentului, 12 membri ai corului Madrigal au interpretat, sub bagheta dirijorului Ion Marin, "Doamne Iisuse Hristoase" și "Hristos Anesti".

Alături de sora actorului, la eveniment au participat Ilinca Tomoroveanu, Radu F. Alexandru, George Motoi, Mircea Albulescu, profesorul Ion Toboșaru, Sanda Ladoși, Irina Nistor.

În prezent, în Piața Timpului, strălucesc stelele a 15 personalități de seamă din lumea teatrului și filmului din România: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Maia Morgenstern, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Draga Olteanu Matei, Mircea Albulescu, Mariana Mihuț, Stela Popescu, Ion Caramitru și stelele regretaților Amza Pellea și Alexandru Tocilescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6734 secunde