Ștefan Bănică Jr. deschide seria concertelor la Casa de Cultură

330
4
Ștefan Bănică Jr. deschide seria concertelor la Casa de Cultură - stefanbanica1383317899-1383369921.jpg

Articole recomandate

Sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 19,30, revine pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța îndrăgitul artist Ștefan Bănică Jr., care deschide cu orașul nostru turneul "Alerg printre stele".

Publicul, care așteaptă cu nerăbdare revederea, mereu surprinzătoare și emoționantă cu artistul, va avea parte și de această dată de un show excepțional, marca Ștefan Bănică Jr.. Împreună cu trupa sa, "Rock’n’Roll Band" și grupul "The 50’s", Bănică Jr. va cânta piese de pe noul album, "Altceva", însă și hituri binecunoscute și așteptate de fani de fiecare dată. Preț bilet - 80 și 100 lei.

v v v

Îi urmează, pe 19 noiembrie, de la ora 19, comedia de succes "Mincinosul", după Carlo Goldoni, în regia lui Toma Enache. Umorul moralizator și savuros va fi transpus pe scenă de Claudiu Bleonț, Sebastian Papaiani, Valentin Uritescu, Liliana Pană, Bogdan Uritescu, Mircea Con-stantinescu. Preț bilet - 60 și 80 ei.

"Dineul cu proști", de Francis Veber, în regia lui Ion Caramitru, revine pentru a șasea oară la Casa de Cultură, la solicitarea spectatorilor constănțeni, pe data de 25 noiembrie, de la ora 19. Dincolo de situațiile ce provoacă râsul, de dialogurile explozive și de miș-cările comice, piesei nu-i lipsește consistența psihologică. Din distribuția acestui spectacol, fac parte nume mari ale scenei româ-nești, precum Horațiu Mălăele, Ion Caramitru, Medeea Marinescu, Alexandru Bindea, Costina Ciuciulică, Dorin Andone, Tomi Cristin, Alexandru Georgescu. Preț bilet - 80 lei și 100 lei.

Luna noiembrie se încheie, pe 29, de la ora 19, cu comedia "Fă-mi loc!", în regia lui Radu Beligan, adusă pe scena casei de cultură de Asociația Inspiră. Distribuția: Medeea Marinescu și Marius Manole.

"Fă-mi loc!" este un spectacol care ne invită să reflectăm asupra propriei noastre existențe dincolo de orice conveniență socială. Preț bilet - 50 lei.

v v v

Pe 15 noiembrie, Gheorghe Ungureanu, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, și-a dat acordul pentru găzduirea unui spectacol umanitar intitulat "O șansă la viață pentru Andrei". Biletele pentru acest eveniment caritabil costă 25 lei și sunt așteptați să urce pe scenă o serie de artiști cunoscuți, atât din Constanța, cât și din țară. 

Comentează știrea

hjyd
3 noiembrie 2013
ykdt

idolul femeilor la menopauza

Streaptease & Erotic Massage
3 noiembrie 2013
Mirage Club Mamaia

Cu dansatoare exotice minunate, evenimente speciale si un bar full-service, Mirage este cel mai bun club destinat domnilor, din Mamaia, si nu numai! Cand e timpul pentru o noapte de distractie, suntem de parere ca meriti tot ce e mai bun! De aceea Mirage Club are cele mai frumoase dansatoare intr-un decor intim si confortabil. Puteti savura de la barul nostru cocktailuri premium, sau puteti alege din variata gama de bere sau vin in timp ce hostessele si dansatorii nostri va rasfata si va ofera servicii personale pe care le astepti de la un club world-class. Fie ca doriti sa rezervati o petrecere privata, sau sa va bucurati doar o noapte plina de distractie in statiunea Mamaia, Mirage este ceea ce cautati! Vizitati site-ul nostru pentru a admira dansatoarele noastre minunate, pentru afla despre evenimentele viitoare, pentru a rezerva o masa privata sau pentru a obtine mai multe informatii, apoi te asteptam sa te convingi de ce suntem "number one gentlemans club destination in Mamaia". Deschis 24/24 Rezervari: 0731 502 247

pigalle louboutin prix
1 decembrie 2013
pigalle louboutin prix

Bien que la collection de sixbag sera exposée dans l'espace minimaliste, dans un contexte de troncs historiques LV, ils ne seront disponibles que sur commande spéciale. Les clients doivent passer leur commande en personne a la Louis Vuitton a Comme des Garons stocker pas de téléphone ni Internet les commandes doivent appliquer et en retour, ils recevront un titulaire de la carte spéciale en cuir naturel traditionnel de BT, en relief avec le Louis Vuitton a Comme des Garons signature . Apres plusieurs mois, le sac (s) sera livré a leur magasin Louis Vuitton de choix. pigalle louboutin prix http://www.ville-bollene.fr/louboutin_chaussures.php?p=pigalle louboutin prix

donde comprar asics
2 decembrie 2013
donde comprar asics

Lagernd Sicher einkaufen! Ihr Kauf ist durch den eBay-K bei Bezahlung mit PayPal abgesichert. informationen zum artikel informations about the item asics gel fuji elite herren sneaker laufschuhe trail running gruen blau gr 43 5 wrn 58840 u ag 4796 ma mene wiederufsbelehrung agb impressum terms and conditions s hipping costs see ebay s shipping details above note no shipping to islands no shipping to canary islands baleares sardegna corsica sicilia and others please do not bid if you live on an island hier verwendete markennamen sind eigentum des rechtsinhabers und werden hier nur verwend donde comprar asics http://www.strongerbritney.com.ar/asics.php?p=donde comprar asics

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6072 secunde