Ștefan Bănică spune "Gură, taci!", pe scena Casei de Cultură

169
1
Ștefan Bănică spune

Articole de la același autor

Cu toate că încă mai fredonăm melodiile îndrăgitei trupe Holograf, care a făcut sala plină vineri, 23 oc-tombrie, la Casa de Cultură din Constanța, lansăm o nouă invitație, pentru aceeași locație, la un concert la fel de căutat de spectatorii constănțeni.


Vineri, 30 octombrie, de la ora 19,30, Ștefan Bănică spune "Gură, taci!" în cel de-al doilea concert din amplul său turneu național, care se va desfășura în această toamnă în opt orașe din țară. Turneul poartă numele celui mai recent single lan-sat de artist.
 
"Tu îi vorbești inimii, îi spui ce simți, dar mintea îți ordonă «gură, taci!», lucru care ni se întâmplă tuturor în viața de zi cu zi. «Gură, taci!» poate avea foarte multe sensuri, mai ales în contextul actual politic, social, monden etc. Piesa e veselă, plină de ritm și energie. Iar videoclipul a fost una dintre cele mai relaxante filmări din ultimii ani, ne-am distrat toți. Sper să vă placă noul meu cân-tec și aștept cu nerăbdare să ne întâlnim în sălile de spectacol și să trăim împreună, prin muzică, seri de neuitat!", a declarat Ștefan Bănică înaintea turneului, artist care deține recorduri de neegalat în showbiz-ul românesc. Din 2002 până în prezent, artistul a susținut peste 50 de concerte de Crăciun, însumând un număr record de spectatori. Producțiile Ștefan Bănică uimesc prin com-plexitate și spectaculozitate, devenind de-a lungul celor 14 ani, modul tradițional al mai multor generații de a intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă, cu energie și bucurie.


Prețul biletelor este de 80, 100 și 120 lei.


Comentează știrea

olga
25 octombrie 2015
bani

Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara detalii la adresa de email:

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Holograf deschide turneul la Constanța
Miercuri, 21 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Vama revine pe scena Clubului Doors
Miercuri, 21 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Paula Seling, concert la Constanța
Luni, 12 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Direcția 5, la Club Phoenix
Sâmbătă, 10 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Ești fan BZN? Atunci trebuie să știi asta
Pagina a fost generata in 0.5524 secunde