Ștefan Cazacu, în concert la Constanța

247
Ștefan Cazacu, în concert la Constanța - concertsimfonic-1506868489.jpg

Articole de la același autor

Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" invită publicul constănțean la un concert simfonic, ce va avea loc pe 6 octombrie, între orele 19.00 - 20.30. Evenimentul se desfășoară sub bagheta dirijorului Radu Postăvaru, iar solist va fi Ștefan Cazacu. 


Din program, amintim: Mendelssohn-Bartholdy - "Povestea frumoasei Melusine", Elgar - Concertul pentru violoncel și orchestră în mi minor, op. 85, Sostakovici - Simfonia nr. 9, op. 70. 


În vârstă de doar 23 de ani, Ștefan Cazacu a început studiul violoncelului la vârsta de cinci ani cu tatăl său, Marin Cazacu. Tânărul este deținătorul Premiului I la toate Olimpiadele Naționale de Muzică din România, dar și al Premiului I și al Marelui Premiu la competiții internaționale. El a devenit cunoscut publicului larg în 2010, când a reprezentat România la Concursul "Eurovision Young Musicians", desfășurat la Viena. 


Constănțenii care vor dori să-l vadă săptămâna viitoare vor plăti între 20 și 40 de lei pe bilet. Reduceri au doar copiii și elevii, pentru care costul unui bilet este de opt lei. Pensionarii și studenții vor scoate din buzunare 15 lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5777 secunde