Super-show-ul toamnei în acest week-end, la Constanța

332
1
Super-show-ul toamnei în acest week-end, la Constanța - 1303198793stefan20banica20mic-1351289550.jpg
Cel mai așteptat show al acestei toamne îl are ca protagonist pe răsfățatul Ștefan Bănică Jr. care vine sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 19,30, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor cu spectacolul din cadrul turneului național "Altceva"!


Cu un album proaspăt lansat, al 14-lea disc de autor din carieră, intitulat "Altceva", și un single nou "Ce e dragostea?", realizat în colaborare cu Marius Moga, Ștefan Bănică a dat startul turneului chiar cu orașul de la malul mării, după care va continua în alte opt orașe: Piatra Neamț, Bacău, Craiova, Cluj, Pitești, Ploiești, Iași și Brașov.

Ștefan Bănică, împreună cu trupa sa, Rock’Roll Band, și grupul The 50’s va cânta piese de pe noul album, "Altceva", însă și hituri binecunoscute și așteptate de public de fiecare dată.

Iubitorii muzicii lui Ștefan Bănică vor putea achiziționa, cu această ocazie, noul album "Altceva" de la standurile special amenajate în foaierul sălii de spectacol, în cazul în care n-au optat pentru bilet categoria VIP. Spectatorii care au achiziționat pachetul VIP vor primi un cadou, care, pe lângă un loc situat în zona premium a sălii de spectacol, cuprinde noul album "Altceva", o șapcă personalizată cu logo-autograf Ștefan Bănică, un card de autograf cu fotografia artistului și oportunitatea extraordinară de a-l întâlni pe artist, unul dintre cei mai iubiți din România.

După concert, Ștefan Bănică se va întâlni cu fanii săi pentru o sesiune de autografe, care va avea loc în zona special amenajată. 


Comentează știrea

Moartea Rosie Smurd si Maidanezii
28 octombrie 2012
Naspa

Nu ne intereseaza. Mai dati ceva stiri sa facem scandal, ca asta facem toata ziua. Ham ham ham !!! Ham ham ham !!! Ham ham ham !!! Ham ham ham !!! Ham ham ham !!! si cu MOARTEA ROSIE SMURD!!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Trei evenimente pentru întreaga familie
Marţi, 23 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Depeche Mode din nou în România
Pagina a fost generata in 0.2852 secunde