Surpriză la Casa de Cultură: Concert Horia Brenciu!

389
Surpriză la Casa  de Cultură: Concert Horia Brenciu! - horiabrenciu-1335883705.jpg
"Fac ce-mi spune inima" - Horia Brenciu și HB Orchestra, în cel mai așteptat show al primăverii, la Constanța, luni, 14 mai, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

"Prima dată a fost o simplă piesă. Apoi, a devenit un hit. Astăzi, e mai mult decât o tradiție. E o stare de spirit!". Sunt cuvintele artistului care, în urmă cu un an, făcea un troc cu publicul său - bucurie contra aplauze - dar și o promisiune. Aceea că își va întâlni fanii în fiecare primăvară, într-un show deschis, în care spectatorii vor fi parte integrantă a orchestrei.

Primul show susținut de Horia Brenciu la Sala Palatului a revoluționat entertainmentul din România. "Spectaculos! Senzațional! Mirobolant!" a titrat presa în martie 2011, după un concert-eveniment, sold out cu două săptămâni înainte.

Așadar, pregătiți-vă să vă ascultați inima, din nou!

Un eveniment marca Horia Brenciu este un show unde interactivitatea atinge cote maxime. Conectat în permanență cu publicul, Horia Brenciu generează audienței bucuria de a trăi. Totul se mișcă, doar timpul stă în loc. Asta pentru că, atunci când îți asculți inima și te invadează bucuria, zâmbetul îți va alunga orice problemă!

Horia Brenciu a aflat care este rațiunea de a trăi, a transpus-o în muzică și o împărtășește publicului la fiecare concert. "Fac ce-mi spune inima" - vibrează sala odată cu Brenciu și HB Orchestra! În termieni estetici, un show Brenciu este catharsis: purifică, arde emoțiile negative, eliberează stresul, frica, neliniștea, ca și când auditoriul ar fi supus unui tratament.

Concertul va începe de la ora 20.00, iar prețul unui bilet este de 125 de lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Stire din Cultură-Educație : Ofertă de nerefuzat la "Mincinosul"
Vineri, 20 Aprilie 2012
Stire din Cultură-Educație : Ofertă de nerefuzat la "Mincinosul"
Pagina a fost generata in 0.4519 secunde