"Taifasurile" cu scriitori de la Mangalia se apropie de final

131

Articole de la același autor

Manifestările programate în cadrul celei de-a XVI-a ediții a Târgului estival "Carte la nisip", de la Mangalia, ce a debutat pe 21 iulie Casa de Cultură, se apropie de final, nu înainte de a mai anunța câteva întâlniri cu scriitorii. 

Astăzi, de la ora 20, va avea loc lansarea volumului intitulat "Istoria singurului papirus descoperit în România", scris de cercetător științific dr. Sorin Marcel Colesniuc. Cartea va fi prezentată de prof. univ. dr. Adrian Cioroianu, decanul Facultății de istorie a Universității din București, care a mai deținut și funcțiiile de: senator, europarlamentar și ministru de Externe al României. Despre volum va vorbi și poeta Emilia Dabu, membru al Uniunii Scriitorilor din România și președintele Clubului Artelor "Solteris" din Mangalia.

Vineri, 9 august, de la ora 20, directorul general al editurii Humanitas Fiction, Denisa Comănescu, va vorbi despre tendințele culturale ale sezonului, în cadrul dezbaterii "Vara asta este fiction". Sâmbătă, 10 august, de la aceeași oră, pasionații de literatură se vor întâlni cu Nicolae Prelipceanu, care va prezenta cartea "La pierderea speranței", dar și cu Adrian Cioroianu, care va aduce, la malul Mării Negre, un roman de dragoste numai bun de citit în vacanță: "Adulter cu smochine și pescăruși". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 08 August 2013
Stire din Cultură-Educație : Petrecere în stil grecesc
Miercuri, 07 August 2013
Stire din Cultură-Educație : Vernisajul unei expoziții istorice
Pagina a fost generata in 1.6022 secunde