Taxi Blues cu Marius Bodochi și Dan Tudor

655
Într-o piesă de teatru interpretată de actorii Marius Bodochi și Dan Tudor, Taxi Blues aduce pe scenă povestea regelui Lear într-un context cu totul inedit. Un mare actor român este exilat în Germania la volanul unui taxi. Blues-ul este balansul pe care acesta îl face între "a juca Lear în România" și "a fi Lear în Germania".
Apariția neașteptată a unui personaj autohton în stația de taxi din Hamburg face ca povestea să devină extrem de amuzantă. Modul în care cele două personaje interacționează va face, desigur, deliciul publicului. Vă veți putea bucura de un spectacol cu trăiri și stări extreme, interpreții celor două roluri fiind ei înșiși doi artiști diferiți ca structură, dar com-patibili cu ideea spectacolului.

Piesa de teatru "Taxi Blues" a fost prezentată, recent, în premieră la Teatrul Nottara din București, unde s-a bucurat de o foarte călduroasă primire din partea publicului, care a aplaudat și a ovaționat minute în șir. Acum aveți ocazia de a savura această piesă de teatru duminică, 27 noiembrie, ora 20.00, în Cafe D’Art.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5594 secunde