Teatrul de Stat Constanţa reia spectacolele în sală, în acest weekend

196

Articole de la același autor

Constănţenii au parte de o veste bună: săptămâna aceasta, Teatrul de Stat Constanţa reia spectacolele în sală.

„După o pauză nedorită, cauzată de o situație medicală rezolvată complet, cu bine, Teatrul de Stat Constanța reia spectacolele stagiunii 2020 – 2021, în condiții de siguranță și cu respectarea strictă a tuturor normelor de protecție împotriva pandemiei, conform legii. Pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2, numărul maxim de spectatori la un spectacol este de 70, așadar le recomandăm constănţenilor să îşi procure biletele cât mai repede”, explică reprezentanţii Teatrului de Stat Constanţa.

Sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 19.00, Teatrul de Stat Constanța revine cu spectacolul al cărui premieră a deschis stagiunea trecută: „Memoria apei” de Shelagh Stephenson, în traducerea și regia lui Vladimir Anton. Tragicomedia îi are în distribuţie pe Dana Dumitrescu, Liviu Manolache, Alina Manțu, Georgiana Rusu, Laura Iordan-Adrian și Andu Axente.

Scenografia este semnată de Maria Miu, iar lighting design-ul de Lucian Moga.

Duminică, 4 octombrie, tot de la ora 19.00, puteți revedea cel mai proaspăt spectacol al Teatrului de Stat Constanța, „Doi tineri din Verona” de William Shakespeare, traducere de Lucia Verona, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu. Premiera a deschis stagiunea teatrală 2020 – 2021.

Concepția decorului îi aparține scenografei Andreea Săndulescu, iar a costumelor, scenografei Alexandra Mâzgăreanu. Lighting design-ul este semnat de Daniel Klinger, muzica este compusă de Alexandru Suciu, iar mișcarea scenică a beneficiat de îndrumarea coregrafei Baczó Tünde.

Florin Aioane şi Andrei Bibire îi întruchipează pe cei doi tineri din Verona, iar femeile care le aprind inimile şi patimile sunt interpretate de Ecaterina Lupu şi Cristiana Luca. Din distribuție mai fac parte Cătălina Mihai, Liviu Manolache, Andrei Cantaragiu, Lucian Iftime, Maria Lupu, Florina Stănculeţ, Alexandru Medveghi, Theodor Şoptelea, Ştefan Mihai, Vlad Linţă, Alina Manţu, Arina Cojocaru şi Graţian Prisăcariu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5831 secunde