Test de rezistență pentru scena Palatului Copiilor

264
Test de rezistență pentru scena Palatului Copiilor - palatulcopiilor3-1400171681.jpg

Articole de la același autor

După ce ieri, scena Palatului Copiilor s-a umplut de bucuria și emoția de a dansa a micuților participanți la Festivalul național "Dansez pentru mare", trofeul ajungând la Grădinița nr. 33 din Constanța, astăzi aceeași scenă va dudui sub jocurile preșcolarilor și elevilor ciclului primar selecțio-nați pentru un alt festival tot de dans.


Organizat de Grădinița cu program prelungit "Steluțele Mării" din Constanta, Concursul de dansuri dobrogene și ale etniilor din Dobrogea face parte din cadrul Proiectului "Multiculturalitate și diversitate pe plaiuri dobrogene", aflat la prima ediție. 


Organizatorii concursului sunt Georgeta Adam, director GPP "Steluțele Mării" Con-stanța și profesoarele Mihaela Clim, Mihaela Petcu, Nicoleta Răileanu, Irina Marin, Roxana Petrișor, Mariana Irofte, Ianula Condrea, Cristina Grigorenco.


Criteriile de evaluare ale juriului vor fi respectarea specificului zonal al fiecărui dans popular, ținuta artistică și scenică a dansa-torilor, reprezentativitatea costumului popular în raport cu zona sau etnia ce o reprezintă dansul.


În afara concursului vor fi și ateliere de lucru, centrate pe obiecte de artă populară românească și specifică etniilor dobrogene, dar și o expoziție de artă culinară, o paradă de costume populare și etnice, cântece populare și specifice etniilor dobrogene.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5023 secunde