Tinerele speranțe ale României și-au dat întâlnire la Medgidia

619

Articole de la același autor

Peste 100 de interpreți de muzică ușoară și populară din întreaga țară, cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, au animat, timp de două zile, atmosfera de la Festivalul "Tinere speranțe" de la Medgidia. Evenimentul, ajuns la cea de-a VII-a ediție și organizat de Primăria Medgidia, în colaborare cu Garnizoana Medgidia, s-a desfășurat între 26 și 28 mai și s-a bucurat de un public numeros. 


Micuții artiști au fost împărțiți în patru categorii de vârstă și s-au întrecut în impresionante interpretări de muzică ușoară și populară. Premiile celor două secțiuni muzicale au fost numeroase, dovedind o adevărată explozie de talent care a bucurat sutele de spectatori prezenți la eveniment. 


La categoria de vârstă 15-18 ani, muzică ușoară, marele trofeu a mers la Sebastian Gheorghiță. Locul I a fost adjudecat de Mihail Moise, pe locul secund a urcat Roxana Parpalev, iar locul III a fost cucerit de Crina Tănase. Mențiunile au fost acordate interpretelor Lorena Constantin, Mihaela Nicolae și Bianca Bucă. Totodată, concurentele Ramona Popa, Roxana Popescu și Andreea Tenea au primit cele trei premii speciale ale juriului. 


La categoria de vârstă 12-14 ani, muzică ușoară, premiul special al Protoieriei Medgidia a fost acordat Andreei Jeler. Cele trei premii speciale ale juriului au revenit Giuliei Banu, Andradei Ghiduruș și lui Bacî Rubie. Trofeul categoriei a fost obținut de Diana Damian. Premiul I al categoriei a fost adjudecat de Cristina Frățilă, pe locul secund a urcat Daria Nedea, iar pe locul al III-lea s-a situat Amelia Jurcă. Mențiunile au fost acordate Laurei Chițian, Alexiei Cristache-Șerbănescu și Izabelei Ionescu. Trofeul "junior" al categoriilor 12-14 și 15-18 a fost obținut de Maria Laura Coman. 


La categoria de vârstă 9-11 ani, muzică ușoară, trofeul "Mini" a ajuns la Irina Alina Popa. Premiul întâi a fost oferit Alesiei Paraschiv, pe locul secund a urcat Alexia Portigliatti-Barbos, iar Laurențiu Simion a obținut locul al treilea. Au mai câștigat mențiuni Nicoleta Grosu, Maia Patașani și Alejandra Damache. Trofeul categoriei a fost înmânat lui Răzvan Decu. Premiul special al Protoieriei Medgidia a fost oferit interpretei Ana Maria Mârlăneanu, iar premiile speciale ale juriului au revenit Andreei Dragomir, Iuliei Gongea și Marei Crucianu. 


La categoria de vârstă 6-8 ani, muzică ușoară, trofeul categoriei a fost adjudecat de Alessia Sana. Locul I a fost cucerit de Alexandra Moroianu, locul al doilea a fost obținut de Maria Carabaș, iar pe locul al III-lea a urcat Alexandra Elena Bălașa. Alte trei mențiuni au fost oferite Mariei Constantin, Antoniei Aursulesei și Danielei Sidor. Premiul special al Protoieriei Medgidia a fost înmânat Andreei Șerban. Cele trei premii speciale ale juriului au fost acordate interpretelor Andreea Suciu, Tania Ababei și Sofia Codreanu. 


Mici și talentați 


Duminică, a venit rândul interpreților de muzică populară să își dovedească măiestria într-un adevărat regal folcloric. Trofeul la categoria 15-18 ani a fost obținut de Mihaela Nicolae, iar premiile I, II și III au mers către Andrei Girel, Cristina Geleanu și Crina Tănase. Mențiunile au fost obținute de Mihail Moise, Ramona Popa și Roxana Parpalev. Trofeul "junior" pentru categoriile de vârstă 12-14 și 15-18 ani a revenit Roxanei Popescu. 


La categoria 12-14 ani, trofeul a fost înmânat lui Cristinel Savu, locul I a revenit Larisei Cîrciumaru, locul II, Denisei Pîrvu, iar cel de-al III-lea, Giuliei Banu. Mențiunile au fost câștigate de Andreea Custură, Maria Prună și Ștefania Diaconu. Premiul Protoieriei Medgidia a mers către Alin Dumitru, iar premiile speciale au fost câștigate de Alexandra Strătilă, Izabela Ionescu și Iulia Stancu. Trofeul "Mini" a fost câștigat de Elisabeta Tudor. 


La categoria 9-11 ani, trofeul a fost câștigat de Elfidan Berna Memet, locul I de Iuliana Mirică, locul II a fost adjudecat de Marian Bratu, iar cel de-al treilea loc a revenit lui Ingrid Maftei. George Leancă, Matei Yanis Ioga și Rareș Peteu au obținut mențiunile categoriei. Premiile juriului au fost câștigate de Ruxandra Mihai, Ioana Iacob și Florin Girel, iar cel al Protoieriei Medgidia de către Marina Topoleanu. 


La categoria 6-8 ani, trofeul a fost obținut de Eduard Istrate. Pe locul I a urcat Maria Chiruță, pe locul secund, Alexandra Moroianu, iar pe locul III, Alessia Marinescu. Mențiunile au fost oferite Mariei Constantin, Ioanei Popa Onofrei și Biancăi Carabaș. Delia Telehoi a obținut premiul special al Protoieriei Medgidia, iar Anisia Suciu, Ștefania Goglează și Elena Leuștean au câștigat premiile speciale ale juriului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5984 secunde