Toate artele sunt prezentate la Bookland

400
Toate artele sunt prezentate  la Bookland - bookland1-1345384903.jpg
Zilele Târgului urban de carte BookLand continuă la Maritimo, unde cartea se îmbină cu hazul, dansul, poezia, muzica, desenul, dar și cu fitness-ul. După seara de ieri cu poezie pe fundal de mandolină și acordeon asigurată de formația Mandolinata, pentru seara de miercuri este programat un moment pentru copii susținut de clovnul Coco de la ora 16:30. Acordurile formației Mandolinata se vor auzi din nou pe holurile mallului de la ora 18:00, într-un soi de "battle" între mandolină și acordeon, asta ca să fim în ton cu dansul și dansatorii școlii Pro Dance ce se vor desfășura joi de la 18:30. Sâmbătă este rândul fitness-ului să scoată cititorii din amorțeală printr-o lecție de sănătate a trupului și a minții prin mișcare.

Toate acestea se vor derula printre caricaturile expoziției de caricaturi a graficianului umorist Leonte Năstase și printre lucrările expoziției de pictură a artiștilor Iuliana Pană și George Bilan.

Tot acest șir de activități cheamă și îndeamnă la citit la Târgul Bookland, acolo unde cărțile vă ies în întâmpinare. Însă în cadrul Bookland, nu este doar târgul. Pe lângă acesta există și Biblioteca fără fir, proiect al Fundației "Noi citim", fondată de Monica Tatoiu.

De la Biblioteca fără fir pot fi împrumutate cărți, citite și apoi returnate pe durata Târgului. O altă latură a acestui proiect este recomandarea cărților citite unui cunoscut "crearea unor punți între oameni prin intermediul lecturii". Biblioteca fără fir din cadrul Bookland este susținută de un stand de cărți la vânzare. Banii din acestea se vor duce în volumele pentru bibliotecă, după cum ne-a explicat Sorin Lucaciu, coordo-natorul Târgului Bookland. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.253 secunde