Concurs Treburi de-ale educației

345

Articole recomandate

Simpozion internațional. Grupul Școlar Industrial de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța a fost, recent, organizatorul și gazda primului simpozion internațional cu tema "Calitate, inovație și eficiență în educație".
Acest simpozion încheie seria de manifestări prilejuite de aniversarea majoratului acestei instituții și se consideră a fi un răspuns și un angajament al acestei instituții pentru implementarea reformei în educație.
După cum ne-a declarat prof. ing. Gheorghe Gavrilă, directorul școlii, acest prim simpozion este dedicat calității și inovației în educație, întrucât acestea sunt prioritățile ministerului și ale societății românești și prin urmare trebuie să constituie și prioritățile fiecărei instituții de învățământ.
Secretarul simpozionului, Cristina Dobre, ne-a relatat că s-au înscris 47 de participanți: opt din Franța, Italia, Spania și 39 din România.
Ceea ce se remarcă este diversitatea punctelor de abordare a calității și inovației în educație privite prin prisma eficienței. Toate comunicările simpozionului vor fi cuprinse într-o lucrare legată ce va fi distribuită tuturor participanților.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8706 secunde