Concurs Trei constănțence și un grup din Năvodari, pe scena Festivalului "Mamaia Copiilor" 2011

469
Trei constănțence  și un grup din Năvodari,  pe scena Festivalului

Articole de la același autor

Pregătirile pentru cea de-a XI-a ediție

a Festivalului "Mamaia Copiilor", ce

va avea loc și vara aceasta tot la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, sunt în toi. Se tipăresc invitații, se mai caută un sponsor-doi pentru cheltuieli rămase descoperite prin retragerea unor parteneri consacrați.

În urma desfășurării preselecției, vor intra în concurs, în perioada 7 - 10 iulie, 59 de interpreți, grupați pe cinci categorii de vârstă și cinci grupuri mari, respectiv opt mici.

La ediția de vara aceasta, Constanța va fi reprezentată de Nicolae Iuliana Dragu (grupa a II-a, 7-9 ani), Bianca Niță (grupa a III-a, 10-12 ani) și Diana Antonică (grupa a V-a, 16-18 ani), cărora li se alătură grupul "Armonia" din Năvodari. Festivalul va fi transmis în direct de Televiziunea română, în toate cele trei seri de concurs, plus gala, începând cu ora 19,30.

După ce numeroase ediții a fost președinte al juriului regretatul poet Adrian Pău-nescu, vara aceasta va prezida cunoscutul critic muzical Sma-randa Oțeanu-Bunea. Printr-un decret pre-zidențial publicat în Monitorul Oficial la sfârșitul lunii mai, criticul muzical Smaranda Oțeanu - Bunea, director al Operei Comice pentru Copii, a primit ordinul Meritul Cultural în grad de Ofițer, categoria F "Promovarea culturii".

Distincția a fost conferită "în semn de înaltă apreciere pentru talentul și dăruirea de care a dat dovadă în întreaga carieră de promovare a culturii", la propunerea ministrului Culturii, Kelemen Hunor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 18 Iunie 2011
Stire din Cultură-Educație : Constanța se pregătește să râdă
Pagina a fost generata in 4.5991 secunde