Admiterea 2011

Trei pe loc la Facultatea de Medicină

566
Pentru sute de elevi constănțeni proaspăt ieșiți "nevătămați" dintr-un bacalaureat diabolic, ieri, s-au instalat alte emoții maxime.
La Facultatea de Medicină erau înscriși 365 de elevi pentru cele 127 de locuri fără taxă, motiv pentru care părinții tremurau de-a dreptul în fața ușilor care se tot deschideau și închideau la Campusul Univer-sității "Ovidius". Ieri, la ora 10, a început examenul la biologie, iar după aflarea rezultatelor, cel mai probabil începând de astăzi, de la ora 11, vor debuta înmatriculările viitorilor studenți mediciniști. Cei care n-au reușit să ocupe un loc la fără taxă vor avea de plătit 3.500 lei taxă de școlarizare în anul universitar 2011-2012.
Tot ieri au susținut proba de aptitudini elevii care au optat pentru medicină dentară și care a constat în modelarea unui dinte după model și a unei figuri geometrice. Aici taxa de școlarizare ajunge la 5.500 lei pentru cei care n-au reușit să ocupe un loc fără taxă.
Astăzi și mâine vor avea loc testele specifice pentru studenții înscriși la Facultatea de Litere, iar pe 25 iulie, cei înscriși la Facultatea de Drept vor susține probe la istorie sau română.
De la Comisia de admitere a Universității "Ovidius" am aflat că până la această oră s-au depus 4.300 de dosare, dar acestea se primesc în continuare până pe 28 iulie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 21 Iulie 2011
Stire din Cultură-Educație : Rămas bun, părinte Arsenie!
Pagina a fost generata in 1.6158 secunde