"La Scoica" fura apă de la RAJA

1113
3

Articole de la același autor

Corpul Control al S.C. RAJA S.A. a efectuat ieri un control la restaurantul "La Scoica", situat pe strada Aprodul Purice. Cu acest prilej, au fost descoperite două branșamente ilegale la rețeaua de apă care alimenta pizzeria.
Unul dintre sistemele ilegale, sub forma unei ramificații din pexal și furtun de cauciuc, care asigura alimentarea cu apă, conducea spre subsolul clădirii, celălalt, spre organizarea de șantier din spatele restaurantului. Ambele branșamente au fost imediat desființate de către lucrătorii RAJA.
"Consumatorul "La Scoica" avea un consum foarte mic de apă, de aceea am făcut acest control în urma căruia am descoperit branșamentele ilegale", a precizat Sorin Bumbac, șeful Corpului Control. Ulterior, reprezentanții RAJA au întocmit un proces verbal de constatare pentru un consum în sistem paușal de 12.900 metri cubi.

Comentează știrea

jiji
21 iulie 2011
daca si astia fura

asa se fac averil. marele restaurant la scoica, o hotie ordinara. ar trebui inchis

fost angajat
22 iulie 2011
......

ce va mira,...ma intreb protectia muncii are la cunostinta faptul ca angajatii(ospatari) in ambele locatii "la scoica" si "la scoica land" nu primesc salarii ci venitul e luat din bacshish,daca iese bine..daca nu risti sa muncesti degeaba.. iar orele de munca sunt mai mult decat triple?....si multe alte ilegalitati...dar daca au bani fac ce vor...mi se pare tipic romaneste...

un palazean
26 iulie 2011
bransare ilegala

SC RAJA habar nu are ce se intampla in teritoriu. Pe str. Corneliu Baba din Palazu Mare s-a facut bransament ilegal de apa sub indrumarea unui salariat al unitatii. De asemenea se fura apa cu buna stiinta a cititorului din zona. Eu as verifica toti locatarii, desi e greu si as vedea cum uda gradinile si declara 10m si mai locuiesc si 5-6 in casa.

Articole din aceeași secțiune

Joi, 21 Iulie 2011
Stire din Social : Branșament ilegal la Megalos
Pagina a fost generata in 1.7609 secunde