Trei spectacole-licență de balet pe scena Teatrului de Stat

281
Trei spectacole-licență de balet pe scena Teatrului de Stat - spectacol-1623825389.jpg
Astăzi, începând cu ora 12, în sala Teatrului de Stat Constanța vor fi prezentate trei spectacole de licență în domeniul artei coregrafice! Intrarea este liberă, publicul având posibilitatea să asiste la „produsele finale” ale absolvenților Facultății de Arte / Coregrafie din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța.

Vor fi prezentate spectacolele: „Aventurile lui Dorothy” (ora 12;00) - Alexandra Soare (Porumboiu); „Le peintre et sa Muse” (ora 15;00) - Silvia-Lavinia Mitroi și „Pigmalion” (ora 16;00) - Oana Carmen Dincă.

Maestrul dr. Horațiu Cherecheș, lector universitar la Universitatea „Ovidius” din Constanța, a coordonat aceste spectacole despre care afirmă că este mândru. „Sunt spectacole încărcate atât emoțional, cât și tehnic și artistic, care cu siguranță ajung la sufletul spectatorului. Ținând cont de toată dorința/râvna/implicarea voastră în crearea acestor spectacole de excepție, vă felicit anticipat, studenții mei dragi! Mulțumesc conducerii Facultății de Arte pentru implicare și în mod special directorului Teatrului de Stat din Constanța – Erwin Șimșensohn pentru implicare și susținere. Nu în ultimul rând mulțumesc tuturor profesorilor Facultății de Arte din Constanța pentru aportul esențial în dezvoltarea artistic/profesională a studenților!”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4634 secunde