Treziți emoțiile copilăriei cu… "Vis de Crăciun"

533
Treziți emoțiile copilăriei  cu…

Articole de la același autor

Miercuri, 14 decembrie, de la ora 19, pe scena Teatrului de Stat, trupa "Acoustic Dream" va purta constănțenii printr-o poveste muzicală în căutarea visului de Crăciun, pentru un interval de o oră și jumătate.

O incursiune prin repertoriul muzical internațional specific sărbătorilor de iarnă, presărat pe alocuri cu creații proprii ale trupei, dar și cu participarea extraordinară a unor invitați speciali: Laur și Papu de la Trupa Zero; soprana Laura Eftimie; Constanța Brass Band (Florin Voinea - trompetă; Sorin Mustățea - trompetă; Valeri Baran - trombon), percuționistul Alexandru Munteanu și Corul de Copii "DO-RE-MI" coordonat de Inga Postolache.

Trupa "Acoustic Dream" este formată din muzicieni cu experiență, prezența lor pe scenele țării fiind cunoscută de mulți dintre iubitorii muzicii pop-rock: pianistul Dorian Pîrvu; chitaristul Tibi Topor; Laurențiu Tănase - chitară bass; Andrei Popa - tobe, și Cristian Munteanu - voce.

Biletele pentru spectacolul "Vis de Crăciun" se găsesc la casa de bilete a teatrului, programul acesteia fiind de marți până duminică, de la ora 12 la ora 18. Prețul unui bilet este de 40 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Decembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Maraton de spectacole pentru cei mici
Miercuri, 30 Noiembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Stand-up comedy,  cu Mincu și Maria
Vineri, 25 Noiembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Stand-Up Comedy & Magic, la Harlequin
Pagina a fost generata in 0.6502 secunde