"Trinterviu" cu trăsnitele din "Trăsniții"

1031
În urmă cu nouă ani și 18 sezoane, un serial care avea să facă istorie în România debuta la Prima TV: "Trăsniți în NATO". Din 2003 și până în prezent, cel mai îndrăgit și mai longeviv sitcom românesc a cucerit milioane de telespectatori și a readus distracția în casele fanilor de pretutindeni. Având în palmares două Premii TV Mania, acordate de cel mai prestigios ghid TV din țară, și mai multe nominalizări la Categoria "Cel mai bun serial românesc", "Trăsniții" rămân în topul celor mai urmărite producții TV.

Livia Taloi (alias Ema), Raluca Guslicov (alias Teo Diliman) și Lavinia Stoica (alias Sofia) au acceptat, la ceas aniversar, respectiv 1.000 de episoade, un "trinterviu" inedit despre lucruri mai personale din viața lor.

- Duminică, vom alege noii primari. Dacă ați fi în locul unui primar, care ar fi măsu-rile prioritare pe care le-ați impune?

Livia: Aș steriliza câinii comu-nitari și i-aș duce în adăposturi doar pe cei agresivi, aș mai construi niște pușcării pentru parlamentari, deputați și hoți... Ar fi multe de schimbat!

Raluca: Să dispară, nu știu cum, ca prin farmec, maidanezii. Să fie și mai curat decât este și să fie promovată munca voluntară în echipă.

Lavinia: Aș face mai multe adăposturi pentru copiii străzii, pentru animalele abandonate și aș face în fiecare sector cel puțin o cantină a săracilor.

- Toate trei arătați ex-traordinar. Cum arată meniu-rile voastre, țineți regim?

Livia: Dimineața mănânc fructe, la prânz carne fiartă sau un grătar, iar seara o salată sau ceva ușor. Am ținut regim până am slăbit cât mi-am dorit. Încă încerc să respect această dietă, dar se mai întâmplă câteodată să consum și mâncăruri toxice, cu multe calorii, dar atât de gustoase!

Raluca: Dimineața mănânc de obicei o banană și un alt fruct, după care, pe la 12, niște roșii cu brânză. Masa de prânz, care are loc undeva în jurul orei 15, constă în piept de pui cu salată de varză, de cele mai multe ori, iar seara revin la fructe (de această dată mere, portocale sau ananas) și, uneori, legume.

Lavinia: Datorită faptului că am un organism care asimilează tot, trebuie să-mi controlez greutatea prin diete și sport, însă mi-am făcut din aceasta un mod de viață. Acum am revenit la dieta disociată pe zile și am reușit de câteva săptămâni să renunț la carne. Mănânc foarte multe legume, fructe și pește.

- Trăsnăile pe care le tot provocați în serial ce amintiri din copilărie vă stârnesc? Aveați vreo frică de ceva anume?

Livia: Îmi era și încă îmi este frică de înălțimi și întuneric. Și da, mă speriau ai mei! Avea mama o mască de gaze și o pelerină cu care ne speria dacă nu dormeam.

Raluca: Nu îmi aduc aminte de acest "Bau Bau", dar știu că noaptea, înainte să adorm, vedeam în cameră tot felul de umbre care mă speriau (era un cuier stil "pom", pe care atârnam tot felul de haine sub diverse forme). Până adormeam, trebuia să văd o lumină și să am ușa deschisă!

Lavinia: Nu mă speriam de "Bau Bau", însă îmi era frică de fantome. Copii fiind, vorbeam afară la joacă despre tot felul de lucruri stranii, și când venea seara, la culcare, tremuram de frică.

- Apropo de lucruri stranii, voi credeți în vrăjitorii?

Livia: Hmm... Cred mai degrabă că un bles-tem sau un gând negativ din partea cuiva mă poate afecta. Nu i-aș spune chiar vrăjitorie.

Raluca: Nu știu, dar pot să spun că subconștientul dictează, și că dacă vrem ceva cu adevărat, vom reuși, indiferent cât de greu pare la prima vedere!

Lavinia: Cred în puterea minții.

- Ați avut idoli când erați de-o șchioapă?

Livia: Din câte îmi aduc aminte, cred că primii idoli au fost Alain Delon și Bruce Lee. Iar un artist pe care l-am iubit până la obsesie și o să-l iubesc toată viața este Michael Jackson. Aveam zeci de postere cu el, tricouri, cărți, toate cd-urile, îi știam toate piesele, mi-am făcut și părul ca al lui, îl visam în fiecare noapte și datorită lui m-am apucat de dans.

Raluca: Îmi plăceau atunci, ca și acum, Goldie Hawn și Mel Gibson. Adoram felul lor de a fi, jovial și amuzant, dublat de un talent remarcabil. Nu colecționam fotografii, pur și simplu mă uitam de zeci de ori la același film (primul film cu ei doi, "Pasărea pe sârmă").

Lavinia: Primul meu idol a fost Mariah Carey. Am admirat-o și îi admir în continuare talentul, vocea. Aveam postere, albume și CD-uri.

- Anii 90 vă mai trezesc uneori nostalgii?

Livia: Sigur că da! Anii ado-lescenței au fost cei mai frumoși, fără griji, probleme sau respon-sabilități. "Îndrăgosteli", poezii, vise, planuri, televizor color, video, serialul Dallas!

Raluca: Un pic! Cred că exista mai multă înțelegere și ceea ce conta erau relațiile interumane, nu banii și interesele.

Lavinia: Cred că sunt încă prea tânără ca să am nostalgii, însă mi-e dor de anii de generală. A fost o perioadă superbă! 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4937 secunde