Cătălin Botezatu, pentru "Cuget Liber":

"Constanța și constănțencele nu mă dau pe spate"

1672
6
Cătălin Botezatu a venit de curând în Constanța, într-un club din Mamaia, pentru a-și prezenta ultima colecție de modă, "Aviatorii". Foarte deschis la întrebări dar și răspunsuri... Cătălin Botezatu a acordat un interviu pentru "Cuget Liber" în exclusivitate, în care vorbește despre cele mai picante momen-te din viața sa.

- Este Constanța un oraș al distracției?

- Sincer? Nu. M-am distrat în această seară, în club Crema, însă fetele nu mă dau pe spate iar atmosfera din Constanța în general nu mă dă pe spate. Singurele locuri unde îmi voi petrece vara, când vin în acest oraș, vor fi în club Crema și Crush. Altceva nu mă dă pe spate.

- Atunci care sunt locurile care vă impresionează?

- New York și Milano sunt pe primul loc în topul preferințelor mele. În primul rând pentru magia modei pe care o răspân-desc, și în al doilea rând, pentru comportamentul oame-nilor. Nimic nu e mai plăcut decât să vezi oameni civilizați, iar în România nu prea vezi asta.

- Să înțelegem că nici femeile din România nu v-au impresionat?

- Eh, există multe excepții. Și cum să nu mă impresioneze, doar nu degeaba a existat scandalul cu Bianca Drăgușanu.

- Apropo de Bianca, ultima apariție a voastră a fost cam picantă...

- Toată relația mea cu Bianca Drăgușanu a fost o picanterie luată în glumă. Bineînțeles că glumesc, noi ne-am iubit foarte mult, a fost o relație foarte frumoasă.

- Păi și de ce ați renunțat la iubirea voastră?

- Lăsând la o parte gurile rele, eu și Bianca ne-am despărțit din pricina lipsei mele de acasă. Am fost nevoit să călătoresc foarte mult în afara țării, și cum ochii care nu se văd se uită... inevitabilul s-a produs. Sunt un om foarte ocupat.

- Și nu vă mai împăcați?

- În niciun caz. Momentan sunt într-o relație neoficială. Umblu cu o femeie măritată și totul decurge foarte bine.

- Despre viața personală, ce puteți spune?

- Sunt un designer bun care își manageriază afacerile și mai bine. Nu mă plâng de nimic, totul merge bine, inclusiv ultima mea lansare a decurs exact cum m-am așteptat.

- Există un adevărat "răz-boi" de zvonuri legate de orientarea ta sexuală. Care e adevărul?

- Nu sunt homosexual. Iubesc femeile mai mult decât orice! Dacă îmi voi schimba orientările sexuale sigur voi anunța pe toată lumea! Stați liniștiți.

Comentează știrea

Alma
2 iunie 2012
Jigneste fetele frumoase ale Constantei

E normal sa nu te dea pe spate fetele cand te bun baietii capra.

Alina
2 iunie 2012
hi hi

Vai,ce sa-ti zic, si noi fetele din Constanta murim de ciuda ca nu te dam pe spate! Asta-i buna :))))) Cu siguranta, nici tu nu dai pe spate foarte multe femei, batranelule :)

Diana
2 iunie 2012
draga bote

cu tot cu emisiunea ta, cu creatiile si bianca ta..tot un ratat esti. :) iar daca nu va opriti odata din a tot compara tarile si orasele intre ele nu vei ajunge nicaieri. daca nu va convine mutati va si gata! nu inteleg de ce romanii care isi desta tara raman aici! ar trebui sa se duca dracu! :)

Constantean
2 iunie 2012
Daca nici Bote nu-i poponar, chiar ca nu mai e niciunul

Pai cum sa-ti placa femeile,mai Partzache, cand tu esti poponete toata ziua?!?

je
3 iunie 2012
hai constanta

tataie ,nu te da pe spate CONSTANTA ca tie iti place pe la spate air tu sa stai in fatza asa ca mucles ca te mudaraptu mai gajiule..iar constantencele sunt printre cele mai frumoase romance iar tu alegi mereu femei care seamana a papusi gonflabile mai pacaliciule.vai de viata ta ai bani dar nu ai viata asa ca tot ce pot sa spun este ca te compatimesc pt goliciunea din sufletul tau. ah si btw, nu ne ofica ,,comentariul tau dar ne irita ca vine de la unul ca tine ,atata tot. am zis!

Alina
4 iunie 2012
Sfaturi

Catalin, stai in constanta 2 - 3 luni sa iei lectii de la barbatii constanteni. Ai bani, faima dar nu emani Barbatie Catalin. Nu emani nimic. Esti superficial ca un bucurestean.. nu te dezminiti oricat ai calatori.. Asa se risipeste mereu faima si bogatia pe esentele slabe ca tine ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1927 secunde