Primarul Gheorghe Cojocaru și Cătălin Botezatu au ales-o pe "Miss Murfatlar"

1575
2
Primarul orașului Murfatlar, Gheorghe Cojocaru, a pregătit tinerelor din localitate o frumoasă surpriză și, cu ajutorul sponsorilor, a organizat concursul "Miss Murfatlar". Evenimentul a avut loc vineri seară, la Restaurantul "Fântânița" din Murfatlar.
Pentru ca acest concurs să fie cât mai profesionist, organizatorii l-au invitat pe designerul Cătălin Botezatu să facă parte din juriu. Deși mulți nici măcar nu sperau ca vedeta să răspundă invitației, Botezatu i-a lăsat pe toți cu "gura căscată" când și-a făcut apariția alături de primarul orașului, Gheorghe Cojocaru.
Cele 30 de participante au avut de trecut două probe, respectiv, cea a ținutei de zi și cea a rochiilor de seară.
După lungi dezbateri, juriul, care a fost format din șapte persoane, a decis ca locul I și titlul de "Miss Murfatlar" să-i revină Andreei Elena Carastan, în timp ce locul II și titlul de "Miss Popularitate" a ajuns la Andreea Lupu. De asemenea, locul III și titlul de "Miss Fotogenie" a fost câștigat de Mariana Georgiana Militaru.
La finalul concursului, Cătălin Botezatu s-a declarat complet uimit de frumusețea fetelor din Murfatlar. Așa se face că Botezatu a ținut neapărat să acorde un premiu special. Fericita câștigătoare a fost Petronela Andreea Pîrloiu, care va merge direct la concursul Next Top Model. Mai mult, toate premiile oferite câștigătoarelor au fost din partea cunoscutului designer. Pe lângă flori, fetele au primit rochii și lenjerii intime ce poartă semnătura lui Cătălin Botezatu.
"Vreau să felicit toate concurentele pentru curajul lor de a participa la acest concurs. Sper ca la edițiile viitoare să vină în număr și mai mare, fiindcă în oraș sunt mult mai multe tinere. Totodată, doresc să-i mulțumesc lui Cătălin Botezatu, deoarece a acceptat invitația și sper că s-a convins că la Murfatlar sunt fete foarte frumoase", a declarat primarul Gheorghe Cojocaru.
Petrecerea a fost una deosebită pentru tinerii din localitate, însă ea nu ar fi putut avea loc fără ajutorul sponsorilor: SC Murfatlar-Romania SA, Asocierea JV ASTALDI S.p.A - MAX BOGL și SC MAX SRL.
Mai multe imagini de la acest eveniment puteți vedea pe site-ul www.cugetliber.ro.


Comentează știrea

viorel
9 aprilie 2012
felicitari

Bravo, George! Mai vrem asa spectacole la noi in oras , tinerii sint alaturi de tine cum si tu le esti lor.

oprealilian
9 aprilie 2012
portocale miss(terioase)

Cand e vorba despre primarii PDL, hopa! Ii laudati ca au facut o frumoasa surpriza. Cum s-a intamplat asta exact in Postul Pastelui, nu mai vreti sa spuneti! Daca facea Mazare asta, adica un concurs de miss cu Bote ca jurat, ii sareati pastaii in cap. Asa, daca acest concurs a fost facut de primarul portocaliu de la Murfatlar, taceti chitic...ca, de... se supara seful vostru miss(terios) Gheorghe Bosanceanu. Dar nu ma mira nimic la Dobrogea libera ceausisto-comunista!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1812 secunde