Dumitru Bocai își lansează candidatura

722
3
Primarul în funcție al localității Ovidiu, Dumitru Bocai, își va lansa în acest sfârșit de săptămână candidatura pentru un nou mandat la conducerea administrației locale. Astfel, duminică, începând cu ora 18:30, la Centrul Cultural din oraș, va avea loc un eveniment special, presărat cu momente artistice, dar și cu numeroase surprize.

Bocai îi va avea alături pe susținătorii din oraș și pe echipa cu care se lansează în această cursă electorală. De asemenea, printre artiștii care se vor urca pe scena Centrului Cultural pentru a-i încânta pe cei prezenți se numără Viorica, Ioniță și Taraful din Clejani. 

Comentează știrea

Vivi
3 iunie 2012
Ciprian Hanganu primar!

Nu mai are nicio sansa Bocai! Poate sa isi lansesze 3 candidaturi. Nu a facut nimic din ce a promis data trecuta si nimeni nu are cum sa il mai creada! Ciprian Hanganu este noul primar la Ovidiu!

Ovideanul
3 iunie 2012
Bocai primar

Hanganu cu tziganii si interlopii lui nu o sa castige alegerile in Ovidiu.Ovidenii nu se vor lasa pacaliti de un neica nimeni.Cine este Hanganu?Cand a venit in Ovidiu?Sa vedem de unde o sa dea banii inapoi interlopilor si tziganilor care-l sustzin.Hanganu nu a fost in stare sa faca o familie,o casa etc.etcDe ce vrea sa infiintzeze Depozitul de deseuri toxice la Ovidiu???Este shpaga mare?

Poienist
3 iunie 2012
Satul Poiana

O sa te voteze mata! Nu vrei sa faci nimic pentru satul poiana. Ce ai zis ? ca te pisi pe cele 200 de voturi din Poiana? Se pare ca habar nu ai cati votanti sunt aici . Cand mai vorbesti, ai grija cu cine o faci! nesimtitule! E trist ca toti vor doar ciolanul si apar prin sate cu bere si mici pentru niste amarati de oameni si apoi timp de 4 ani nu-i mai vezi!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3722 secunde