Trofeele "Delfinul de aur" de la Năvodari - câștigate de ardeleni

1126
1
Trofeele
Orașul Năvodari a găzduit, la finele săptămânii trecute, pe scena Casei de Cultură "Pontus Euxinus", ediția a IX-a a Festivalului Interna-țional de Muzică Ușoară pentru copii "Delfinul de Aur".
Festivalul a cuprins vineri, 1 iulie, două concursuri, în cadrul cărora au evoluat 62 de interpreți din România, Siria, Turcia, Italia, Austria, cărora le-au fost asigurate coregrafii de trupele de balet: AS București, Colibri Borșa - Maramureș, Domino Cluj Napoca, Galactic Dance - Baia Mare, Maramureș.
Festivalul a fost unul extrem de serios și, totodată, emoționant, fiind structurat pe categorii de vârstă, după cum urmează: preșcolari
(5-6 ani), clasele I-IV (7-10 ani), clasele V-VIII (11-14 ani), clasele IX-XII (15-18 ani).
Toți copiii care au participat în ca-drul festivalului au trecut în urmă cu câteva luni de "focurile" preselecției de la Festivalul "Ursulețul de aur".
La finalul festivalului "Delfinul de aur" au fost premiați cei mai buni dintre soliști, însă toți copiii au fost declarați câștigători. Au fost oferite diplome de participare, delfinași, premii în bani și trei trofee: de aur, platină și argint. Premiile au fost asigurate de Primăria Năvodari, în valoare de 10.000 lei, împreună cu organizatorii: Ministerul Educației Cercetării și Tineretului, Consiliul Județean Maramureș, Palatul Copiilor Baia Mare.
Din juriul festivalului au făcut parte, alături de realizatori de emisiuni, profesori, compozitori și jurnaliști, și primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei, care s-a declarat absolut încântat de organizarea acestei manifestări la Năvodari, manifestare pe care a sprijinit-o inclusiv prin asigurarea cazării tinerilor artiști.
Primarul Nicolae Matei s-a declarat fericit la finalul festivalului, întrucât printre premianții acestei manifestări s-au numărat și trei fete din Năvodari: Cristina Mușat, care a luat premiul II, Ana Maria Car-nu – premiul II și Denisa Luncan – mențiune.
Iată și lista cu ceilalți premianți ai festivalului: Trofeul de Platină i-a revenit Patriciei Casandra Denisa Ciobotaru, din Oradea, Trofeul de aur - Ilinca Maria Băcilă, din Cluj Napoca; Trofeul de argint - Tudor Toduț, din Satu Mare.
De asemenea, au fost acordate patru premii I pentru cele patru ansambluri coregrafice, 13 premii I, 10 premii II, 14 premii III și 22 de mențiuni.

Comentează știrea

Miruna
22 aprilie 2012
Felicitari

Felicitari TROFEULUI DE PLATINA, o interpretare de exceptie. Te pup, Patry!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3049 secunde