Trofeul "Aplauze" a plecat la Botoșani

263
Trofeul
Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" sărbătorește în aceste zile un secol de învățământ constănțean, prilej cu care conducerea celei mai de elită instituții de la malul mării a organizat numeroase evenimente și activități cultural-artistice.
Printre acestea se numără și Festivalului Internațional de Teatru pentru Elevi "Aplauze", aflat la cea de-a III-a ediție.
Aula Magna a Universității "Ovidius", Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" și Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța au constituit, timp de trei zile, tot atâtea scene pentru elevii-artiști înscriși în festival.
Alături de numeroase trupe din țară și din Constanța, la festival s-au înscris și două trupe de peste hotare, respectiv de la Liceul "Suzan Mehmet Gonc" Ankara (Tur-cia) și Liceul "Mihail Kogălniceanu" Chișinău (Republica Moldova).
Aseară târziu au fost anunțați, pe scena Teatrului pentru Copii, premianții celei de-a treia ediții. Trofeul "Aplauze" a plecat la Boto-șani, trupa "Atelierul de teatru" fiind premiată pentru piesa "Ivona", după "Ivona, principesa Burgun-diei" de Witold Gombrowicz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 26 Mai 2011
Stire din Cultură-Educație : Vine Bacul, uite șpaga!
Pagina a fost generata in 1.4643 secunde