Trofeul Festivalului "Mamaia Copiilor" a plecat la Piatra Neamț

1740
Trofeul Festivalului
După trei nopți "de poveste", mai ales pentru publicul prezent în sala Casei de Cultură din Constanța, ce a găzduit cu generozitate cea
de-a IX-a ediție a Festivalului Național de Creație și Interpretare "Mamaia Copiilor", aseară am făcut cunoștință cu marii câștigători.
La secțiunea de Creație, trofeul a revenit melodiei "Când uitați să visați" (compozitor Andrei Tudor, text Andreea Andrei, interpretă Andrada Popa), iar la interpretare Marei Corlade, grupa a II-a de vârstă (8-10 ani), interpreta melodiei "Vis de țigan" pe muzică și text de Marcel Iorga.
Din palmaresul acestei ediții, adăpostite cât se poate de bine de furtunile abătute asupra Constanței, am mai reținut câștigătorii locurilor I de la secțiunile de interpretare. La categoria I de vârstă (5-7 ani) – Naila-Iasmina Saraj (București), categoria a II-a (8-10 ani) – Georgia Alexandra Acatrinei (Piatra Neamț, ex-aequo) și Mario Gălățanu (Iași), categoria a III-a (11-13 ani) – Andrei-Bogdan Șerban (București), categoria a IV-a (14-17 ani) – Teodora-Roxana Sima (București), categoria grupuri vocale mici – Blue Angels (Iași), iar la categoria grupuri vocale mari – Fantezia Hei (București).
Sponsorii ediției au mai oferit un număr important de premii speciale, printre care s-a numărat și "CUGET LIBER", care a oferit constănțencei Ioana Veronica Ciornei, de la grupa de vârstă 8-10 ani, un premiu pentru interpretarea melodiei "Cuvântul MAMA".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7052 secunde